UTE: Mimi Blix gikk ikke videre fra «Sistesjansen» i Sarpsborg lørdag kveld. Foto: Scanpix
UTE: Mimi Blix gikk ikke videre fra «Sistesjansen» i Sarpsborg lørdag kveld. Foto: Scanpix Vis mer

Modell-Mimi på hodet ut av MGP

- Dette er utrolig trist, erkjenner Mimi Blix til Seher.no.

Publisert
SARPSBORG (SEHER.NO): Lørdag var det klart for den aller siste delfinalen av årets Melodi Grand Prix, der de to siste finalistene skulle kåres. «Sistesjansen» var, i motsetning til de andre delfinalene formet som en cup, der to og to bidrag kjempet mot hverandre til det sto igjen to finalister. 

De som gikk videre til andre og avgjørende duell var Use Me, Sie Gubba, The Lucky Bullets og Susperia. Det betydde at den vakre modellen Mimi Blix (19), som før lørdagens sending ble omtalt som en av favorittene denne kvelden, gikk hodestups ut av konkurransen.

Det gjorde derimot ikke Sie Gubba og The Lucky Bullets, som begge til slutt tok seg til den store finalen neste helg.

- Dette er utrolig trist, og kjedelig at det er over for denne gang. Men det var vanvittig gøy å være med. Nå vil jeg bare få takke alle som har stemt på meg, vi snakkes snart! sier Mimi på telefon fra garderoben i Sarpsborghallen til Seher.no.

Tidligere lørdag skrev Seher.no at flere av «Sistesjansen»-artistene var noe kritiske til systemet NRK bruker i denne delfinalen. Flere mener nemlig at denne ordningen er urettferdig.

- Jeg synes det urettferdig. Jeg møter jo Sie Gubba, som har masse erfaring, sa Mimi Blix, som samtig understreket at nok alle artistene føler det sånn. 

Blix fikk støtte fra blant andre Pernille Svensen Øiestad, som sammen med Marius Barhaugen for andre gang i MGP io år framførte låta «I'll be Yours».

- Jeg synes hele det duellsystemet er litt urettferdig, ja. Men sånn er det bare. Det er sånn det er med TV, og jeg hadde sikkert synes at det var urettferdig hvis alle skulle konkurrert på lik linje også. Da ville vi blitt satt på helt lik linje med folk som vi hadde sett på som en større utfordring å møte, mente 18-åringen. 

Dette var lørdagens duellanter i Sistesjansen:

Duell 1: Use Me - Pernille og Marius
Duell 2: Sie Gubba - Mimi Blix
Duell 3: Gatas Parlament - The Lucky Bullets
Duell 4: Endre - Susperia 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er bare et hemmelig knep


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer