FAMILIEDRAMA: En mannlig modell hevder han Masons egentlige far. Her er Kourtney, Scott, Penelope og Mason på stranden i sommer.  Foto: FameFlynet
FAMILIEDRAMA: En mannlig modell hevder han Masons egentlige far. Her er Kourtney, Scott, Penelope og Mason på stranden i sommer. Foto: FameFlynetVis mer

Modell hevder han er Masons far

Nå saksøker han Kourtney Kardashian for å få omsorgsrett for barnet.

SEOGHØR.NO: Kourtney Kardashian (34), forloveden Scott Disick (30) og barna Mason (3) og Penelope (1) har blitt store realitystjerner gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians». Kameraer har dokumentert parets turbulente forhold og mange krangler. 

Nå hevder en mannlig modell, Michael Girgenti, at han hadde en affære med Kourtney etter en krangel med Scott. De to møttes under en fotoshoot sommeren 2008. Girgenti hevder at de hadde ubeskyttet samleie og at Mason kom til verden akkurat ni måneder senere. 

Modellen har nå gått rettens vei for å tilbringe tid med det han hevder er hans sønn. Girgenti hevder han med en gang så en likhet mellom ham og Mason og prøvde å kontakte Kourtney - til ingen nytte. 

Michael ønsker DNA-tester fra Scott og Mason for å avsløre den egentlige barnefaren. Saken er ventet i retten neste måned. 

Ifølge TMZ hevder Kourtneys advokat Shawn Holley at anklagene er falske. 

Det ryktes at Kourtney Kardashian er gravid med sitt tredje barn.  

LES OGSÅ: - Hun er fanget av en gal mann