FAMILIEIDYLL: Kourtney og Scott med barna Mason og Penelope på stranden i Miami i fjor. Sprekker idyllen nå som den italienske modellen krever farskapstest? Foto: FameFlynet
FAMILIEIDYLL: Kourtney og Scott med barna Mason og Penelope på stranden i Miami i fjor. Sprekker idyllen nå som den italienske modellen krever farskapstest? Foto: FameFlynetVis mer

Modell hevder han er faren til Mason

- Jeg var til sengs med Kourtney ni måneder før han ble født, påstår Michael Girgenti.

SEOGHØR.NO: På TV-skjermen har vi flere ganger vært vitne til at Kourtney Kardashian (33) og forloveden Scott Disicks forhold er preget av både opp- og nedturer.

I 2009 hadde paret en pause, og det er i denne perioden den gresk-italienske modellen Michael Girgenti påstår at han og Kourtney skal ha hoppet til køys, etter at de møtte hverandre under en fotoshoot året før, skriver RadarOnline.

Ni måneder senere kom lille Mason Dash Disick (3) til verden, og da Girgenti siden har sett bilder av den lille gutten har det gått opp for han at han kanskje kan være faren til 3-åringen.

- Jeg var til sengs med Kourtney ni måneder før han ble født, og ved å gå til mediene med dette håper jeg at Scott føler seg tvunget til å ta en farskapstest, sier Girgenti i et intervju med magasinet InTouch, ifølge nettstedet.

Dersom det skulle vise seg at det er Girgenti som er faren ønsker han å ta del i livet til den lille gutten.

- Han fortjener å vite hvem han ekte far er, sier Girgenti i et intervju med magasinet InTouch, ifølge nettstedet.

Gjennom sine PR-folk hevder Kourtney at Girgenis påstander er «absurde» og «urimelige», og det er foreløpig ikke kjent om Scott går med på å ta farskapstesten.

LES OGSÅ: Tones stylist rammet av kreft