Rebecca Landrith:

Modell funnet død i veikant

Politiet har pågrepet og siktet en mistenkt lastebilsjåfør.

FUNNET: Den tidligere missedronningen Jessica Landrith ble søndag forrige helg funnet død i en veikant. Foto: Skjermdump Youtube / Cinema Couch
FUNNET: Den tidligere missedronningen Jessica Landrith ble søndag forrige helg funnet død i en veikant. Foto: Skjermdump Youtube / Cinema Couch Vis mer
Publisert

Den tidligere modellen og missedronningen Jessica Landrith (47) ble funnet i en veikant i Pennsylvania - død. Funnet av liket ble gjort ved motorveien søndag morgen forrige helg av det lokale transportselskapet, ifølge politiet.

47-åringens foreldre har foreløpig ikke uttalt seg om datterens dødsfall, men broren, George Landrith, forteller til PennLive at hans yngre søster har hatt lite kontakt med familien de siste fem årene.

Videre uttalte han at familien var svært opprørt over nyheten.

- Familien hennes elsket henne høyt. Ingenting av dette får henne tilbake. Det er viktig at hun får rettferdighet, sa han, ifølge New York Post.

Landrith, som var fra Virginia, ble funnet med flere skuddskader, blant annet i hode, nakke, hals, bryst og hender, bekrefter rettsmedisiner Dominick Adamo til People. Han bekreftet også at det var snakk om et drap.

Vis mer

Lastebilsjåfør siktet

47-åringen hadde ikke identifikasjonspapirer på seg, men politietterforskere lykkes i å identifisere henne via fingeravtrykk.

Onsdag denne uken, bare tre dager etter at hun ble funnet, ble en mann arrestert i Connecticut. Mannen, en 28 år gammel lastebilsjåfør, ble kort tid senere siktet for drap, ifølge PhillyVoice.

Mannens navn skal ha blitt funnet skrevet på en lapp i Landriths lomme. Han ble også observert gjennom overvåkningskameraer og mobilsignaler, noe som førte til at politiet raskt kunne gjennomføre søk i lastebilen.

Der skal det ha blitt funnet blod og tomhylser. I tillegg inneholdt 28-åringens lastebil blekemiddel og rengjøringsmiddel, som nylig var blitt brukt.

Missedronning

47-åringen har som nevnt jobbet som modell. Blant annet var hun en av finalistene i «Miss Manhattan», samt i konkurransen «Miss Lady Liberty».

«Jeg elsker mote og industrien (...) Jeg har jobbet med noen virkelig gode fotografer og fantastiske mennesker i denne industrien», står det blant annet på hjemmesiden hennes.

I tillegg til å være en erfaren modell, var Landrith også en svært dyktig fiolinspiller.

LØGN: Dagbladet har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix. Vis mer

Ikke den eneste

Modellen er ikke den eneste som har skapt overskrifter på denne måten den siste tida. I november ble nemlig den 26 år gamle influenseren Alexis Sharkey funnet død. I likhet med Landrith ble også hun funnet i en veikant.

Hun var imidlertid naken da hun ble funnet.

Det var imidlertid ikke før januar i år at dødsårsaken ble frigitt. Da ble det kjent at 26-åringen hadde blitt drept som følge av kveling. Influenseren skulle til noen venner for å se på film, men møtte aldri opp. Kort tid senere ble hun funnet av en forbikjørende lastebilsjåfør.

Det er foreløpig ingen kjente mistenkte i saken, og ingen har hittil blitt siktet eller pågrepet.

LES OGSÅ: Influenser (35) skutt og drept

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer