BLE FEMBARNSMOR: Den danske skuespilleren og modellen Brigitte Nielsen har fått sitt femte barn. Denne gang med italienske Mattia Dessi. Foto: NTB Scanpix
BLE FEMBARNSMOR: Den danske skuespilleren og modellen Brigitte Nielsen har fått sitt femte barn. Denne gang med italienske Mattia Dessi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brigitte Nielsen:

Modell Brigitte Nielsen (54) har blitt mor igjen

Fikk barn med sin 15 år yngre ektemann.

Publisert

I en offentlig uttalelse til People har 80-tallsikonet Brigitte Nielsen (54) og kjæresten, italienske Mattia Dessi (39), bekreftet at de har fått en datter.

- Vi er overlykkelige over å kunne ønske vår vakre datter velkommen inn i livene våre. Det har vært en lang vei, men det har vært så verdt det. Vi har aldri vært mer forelsket, forteller paret.

Datteren, som har fått navnet Frida, kom til verden i Los Angeles på fredag.

you'll be a great papà ❤️ Ti amo 💋 #fathersday #daddy #love #family

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

23 år siden sist

Det var i et innlegg på Instagram i mai at den danske skuespillerinnen og modellen viste frem sin da voksende mage. Modellen bekreftet med det at hun ventet sitt femte barn.

- Familien er på vei til å bli større, skrev Nielsen til bildet, der flere av hennes følgere gratulerte paret.

family getting larger ❤️ #me #family #brigittenielsen #babybump

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Fødselen av datteren Frida, skjedde altså 23 år etter at Nielsen fødte sist.

Fra tidligere har hun fire voksne sønner, Julian Winding (34), Killian Marcus Nielsen (28), Douglas Aaron Meyer (25), og Raoul Ayrton Meyer Jr (23).

Flere forhold

54-åringen har sin eldste sønn med den danske musikeren Kasper Winding (61). De to var gift fra 1984 til 1985.

Killian kom til verden da Brigitte var knyttet til den tidligere amerikanske fotballspilleren Mark Gastineau (61). De to yngste sønnene fikk hun derimot med skuespiller Raoul Meyer (58). De to var gift fra 1993 til 2005.

Sitt femte barn har hun fått med den 15 år yngre italieneren Mattia Dessi, som hun har vært gift med siden 2006.

- Paret bekrefter nyheten via Instagram-posten, het det i en kort uttalelse fra Nielsens management i mai.

FIKK BARN: 15 år skiller Brigitte Nielsen og ektemannen Mattia Dessi. Nå har de fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
FIKK BARN: 15 år skiller Brigitte Nielsen og ektemannen Mattia Dessi. Nå har de fått sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gift med Stallone

Gjennom store deler av 80-tallet var Brigitte et yndet objekt i Hollywood. Hun har blant annet arbeidet for designere som Giorgio Armani og Gianni Versace.

I sine velmaktsdager var den danske skjønnheten blant annet forsidepike i Playboy og hadde prominente roller i store Hollywood-produksjoner, som «Rocky IV» (mot Sylvester Stallone og Dolph Lundgren) og «Red Sonja» (mot Arnold Schwarzenegger).

Bare 22 år gammel giftet den danske kvinnen seg med superstjernen Sylvester Stallone (71) og levde et liv bare de fleste kunne drømme om.

MODELL: Brigitte Nielsen har blant annet samarbeidet med store designere som Giorgio Armani og Gianni Versace. Her avbildet på forsiden av Playboy. Foto: Faksimile
MODELL: Brigitte Nielsen har blant annet samarbeidet med store designere som Giorgio Armani og Gianni Versace. Her avbildet på forsiden av Playboy. Foto: Faksimile Vis mer

I en periode fremsto hun som kvinnen som hadde alt. Privat har Nielsen derimot slitt med store alkoholproblemer og mye usikkerhet.

I et intervju med talkshowdronning Tyra Banks i 2008 snakket hun ut om de tøffe tidene.

- Det begynte tidlig i et av mine tidligere ekteskap. Jeg var ulykkelig og den eneste vennen jeg følte jeg kunne snakke med var en Jack Daniels-flaske, sa hun.

- Sjalu mann

For å skjule misbruket gjemte Nielsen alkoholflaskene overalt.

- I garasjen, under sengen, i garderoben og i BH-en min. Jeg gravde dem også ned i hagen, fortalte hun.

Skuespillerinnens turbulente forhold til Stallone var heller ikke langvarig. Og de to var kun gift fra 1985 til 1986.

- Sly var en veldig sjalu mann, som var besatt av å kontrollere meg. Jeg tror han giftet seg med kroppen min. Han lot en skulptør lage bordben til middagsbordet i krystall formet etter min kropp, hevdet Nielsen den gang.

Nielsen, som har vært innlagt til rehab flere ganger, innrømmet også at hun drakk hver eneste dag de to var gift.

- Skjedde noe merkelig

54-åringen har tidligere uttalt at det var hennes 15 år yngre ektemann som hjalp henne ut av den onde spiralen.

Og dét skjedde kun få uker inn i forholdet deres som kjærester.

- FORLANGTE AT JEG SLUTTET: Brigitte Nielsen har tidligere fortalt at ektemannen hjalp henne å få livet på rett kjøl. Foto: NTB Scanpix
- FORLANGTE AT JEG SLUTTET: Brigitte Nielsen har tidligere fortalt at ektemannen hjalp henne å få livet på rett kjøl. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det skjedde noe merkelig rundt fem uker inn i vårt forhold. Mattia forlangte at jeg skulle slutte å drikke, hvis jeg ønsket å være i et forhold med ham. Det fikk meg til å forstå at han var oppriktig glad i meg. Hvis Mattia bare hadde vært sammen med meg på grunn av min berømmelse, så hadde han bare latt meg drikke, fortalte Brigitte i 2010.

Likevel har Nielsen vært plaget av usikkerhet når det gjelder ekteskapet med den unge italieneren.

- Jeg har aldri vært en sjalu type. Men det har jeg visst blitt med årene. I dag er jeg både sjalu og eiesyk, og min usikkerhet gjør at jeg bekymrer meg en hel del. Jeg er redd for at det skal komme en ung kvinne og stjele Mattia fra meg. Han er en ung, veldig pen mann, og jeg er en skilt firebarnsmor. Hva vil han egentlig med denne gamle kvinnen? sa Nielsen i et intervju med OK Magazine i 2010.

LES OGSÅ: Fraktet til sykehus i all hast

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer