Jeff Thomas:

Modell (35) døde brått

- Du var en gledesspreder.

DØDE: Den amerikanske modellen og influenseren Jeff Thomas har gått bort. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØDE: Den amerikanske modellen og influenseren Jeff Thomas har gått bort. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske modellen og influenseren Jeff Thomas (35) har gått bort. Det melder TMZ. Thomas hadde en solid følgerskare på sosiale medier, og flere fans er nå i sorg etter nyheten om hans brå bortgang.

Kilder tilknyttet politiet forteller til TMZ at omstendighetene rundt dødsfallet er under etterforskning, og at det per nå er foretatt en obduksjon av den avdøde.

New York Post melder også at obduksjonen er foretatt, men at tjenestemenn hittil ikke har uttalt seg om dødsårsaken.

Plutselig kollapser den 28 år gamle rapperen på scenen, og helsepersonell strømmer til for å hjelpe. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV. Video: Youtube Vis mer

I sorg

35-åringen hadde over 120 000 følgere på Instagram, hvor han titt og ofte delte innblikk fra hverdagen sin. Nå har flere tydd til kommentarfeltet for å etterlate en siste hilsen.

«Jeg møtte deg for mange år siden i New York. Du var en gledesspreder», skriver motedesigner Kris Haigh, ifølge New York Post.

«Det var en glede å ha vært agenten din. Du gjorde alt du trengte å gjøre for å lykkes i bransjen. Det var frustrerende til tider, men jeg visste om de målene du satte deg og lidenskapen din for å komme dit. Viktigere var vennskapet vi utviklet etterpå. Hjertet ditt var alltid på rett sted. Hvil i fred», skriver modellagent Gerald Frankowski.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Thomas var signert av det London-baserte byrået AMCK og var å se i flere ulike moteshow og magasiner. Han grunnla også et konsulentbyrå for samtidskunst, samtidig som han gjorde ulike kommersielle reklamekampanjer og reklamer for kunstmagasiner.

LES OGSÅ: Bilder fjernet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer