Christy Giles:

Modell (24) funnet død

Christy Giles ble bare 24 år.

DØDE: Modell Christy Giles døde. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØDE: Modell Christy Giles døde. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ble modellen Christy Giles (24) funnet død på et fortau utenfor et sykehus i Los Angeles.

Det melder Independent.

Giles skal ha vært ute på byen med venner før hun døde. Dødsårsaken mistenkes å være overdose, ifølge politiet i Los Angeles. Familien hevder imidlertid at det ligger noe kriminelt bak.

Modellens ektemann, Jan Cilliers, hevder at et videoopptak viser at 24-åringen ble etterlatt utenfor Southern California Hospital i Culver City av en gruppe menn.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Ektemannen selv befant seg i San Francisco da hendelsen inntraff. Han forteller at kona og en venninne møtte noen menn på en fest i byen før de endte opp i en leilighet vest i Los Angeles.

- Jeg har alle meldingene hun utvekslet med andre den kvelden, og hun sendte en SMS til venninna hun var sammen med klokken 05.30, hvor det sto «la oss gå ut herfra», uttalte Cilliers til ABC7.

- Knust

Ifølge myndighetene ble kroppen hennes etterlatt utenfor sykehuset tolv timer senere. Venninnen ble imidlertid dumpet utenfor et annet sykehus. Der befinner hun seg fortsatt, og tilstanden skal være kritisk.

Cilliers har flere ganger tatt til bildedelingstjenesten Instagram for å hylle Giles:

«Jeg kan ikke tro at du er borte. Tatt fra oss. Fra meg. Hvordan kan denne verden være så grusom. Hvordan kan folk være så onde. Du var himmelens lys. Lederstjernen på min reise. Glimtet i øyet mitt. Tungen i øret mitt. Øyeblikkene vi delte vil for alltid være brent inn i tankene mine. Men det er ikke nok. Jeg vil ha flere minner med deg. Jeg ville gjort alt for å få flere minner med deg. Hjertet mitt er knust», skriver han til en video av sin avdøde kone.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

- Ikke frivillig

Giles dødsårsak mistenkes å være overdose av narkotiske stoffer, men ifølge ektemannen ville verken hun eller venninnen gjort noe slikt av fri vilje:

- Venninnens toksikologiske undersøkelse kom tilbake, og jeg antar at de fant heroin i systemet hennes - noe som ingen av disse jentene noen gang ville gjort. Ikke frivillig, fastslo Cilliers.

I etterkant av dødsfallet har det blitt opprettet en GoFundMe-konto, hvor det nå er samlet inn mer enn 86 000 amerikanske doller, over 750 000 norske kroner, for å starte en etterforskning av saken.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

LES OGSÅ: TV-profil (17) døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer