Pernilla Wahlgren:

«Mobbing på høyt nivå! Veldig voksent»

Pernilla Wahlgrens spøk falt ikke i god jord hos alle.

HARSELERER: Her gjør den svenske stjerna Pernilla Wahlgren narr av Carolas Eurovision-opptreden. Video: Pernilla Wahlgren / Instagram / Eurovision 2021 Vis mer
Publisert

Da Carola Häggkvist (54) skulle gjøre «comeback» under Eurovision Song Contest i Rotterdam for to uker siden, gikk ikke ting helt etter planen.

Da stemmene fra den svenske fagjuryen skulle leses opp, og kameraet landet på henne, kunne man nemlig se en mannlig arm over brystet hennes.

- Nå er det på tide. Nei, nå, sa Carola mens hun viftet vekk lydteknikerens arm.

I tillegg brukte hun godt over minuttet på å dele ut stemmene, blant annet ved å brette ut om hennes egen historie med sangkonkurransen.

SETTES UT: Da artisten Carola Häggkvist skulle lese opp jurystemmene fra Sverige under finalen av Eurovision Song Conteset gikk det ikke helt etter planen. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Det vekket reaksjoner over hele Europa, og ei dame som så sitt snitt til å gjøre narr av sin gamle Melodifestivalen-rival, var Pernilla Wahlgren (53). Carola og Pernilla deltok begge i Melodifestivalen i 1991, og ble med det arge konkurrenter.

- Hva faen, da!

I et innlegg på Instagram valgte nemlig 53-åringen å sende et lite stikk i retning Carola.

  • Se video øverst i saken!

«I 1985, da jeg var 17 år, konkurrerte jeg med 'Piccadilly Circus' i Melodifestivalen og alle vet jo hvordan det gikk», sier hun i det en arm dukker opp i bildet.

HEMMELIGHETSFULL: Lenge har sønnen til Runar Søgaard og Carola Häggkvist, Amadeus Sögaard, sagt at han har en hemmelighet. Nå røper han endelig hva det er. Video: Expressen Vis mer

«Det gikk jo ikke kjempebra ettersom Kikki Danielsson vant … Men, hva faen da!» utbryter hun, mens hun iherdig prøver å dytte vekk armen, og videoen avsluttes.

Den tilsynelatende uskyldige spøken har imidlertid ikke falt i god jord hos alle, og i en rekke kommentarfelt er fansen alt annet enn fornøyde.

«Mobbing»

Kritikken hagler nemlig mot Pernilla og hennes lille påfunn. For selv om flere synes spøken var morsom, mener andre det er ren mobbing, skriver svenske Hänt.

«Mobbing på høyt nivå! Veldig voksent», skriver en følger.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

«Carola kommer alltid til å være Eurovision. Hva hadde du gjort selv hvis dette hadde skjedd med DEG? Fnist det bort?» påpeker en annen, mens en tredje legger til:

«Liiitt slemt bare».

Som svar på mobbe-anklagene er det imidlertid flere fans som tar artisten i forsvar.

«Noen ganger brukes ordet mobbing i helt feil sammenheng. For du tror vel ikke på ordentlig at Pernilla er en mobber? Nei, det her er humor, veldig bra humor også», skriver en.

Carola selv har foreløpig holdt seg taus om spøken.

ITALIA: Her ser du det omdiskuterte videoklippet av vokalisten i Måneskin, Damiano David. Video: Eurovision Vis mer

Bedre stemning nå

Som nevnt var de to damene store konkurrenter, og det er ingen hemmelighet at kampen for å bli Sveriges Mello-dronning har vært beinhard.

På 80- og 90-tallet var konkurransen stor mellom de to artistene, og Pernilla har tidligere fortalt om hvordan det preget relasjonen.

- Akkurat med Carola var det så følsomt, for alle skulle sammenlikne oss hele tida. Det er deiligere stemning mellom oss i dag, det kan jeg lett si, uttalte hun i programmet «Stjärnorna på slottet» i 2019, ifølge Svensk Dam.

Pernilla Wahlgren har selv deltatt i Melodifestivalen elleville fem ganger - i 1985, 1991, 2003, 2010 og 2013, men har aldri vunnet. Det er hennes første deltakelse som har satt dypest spor, og låten «Piccadilly Circus» blir fremdeles spilt på radiokanaler i Sverige. Musikken hennes får man også høre i familiens realityserie «Wahlgrens värld».

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

LES OGSÅ: Fyrer løs mot datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer