Mobbet uten å vite det selv

Utstemte Robinson-Maria fikk en lite hyggelig overraskelse da hun kom hjem.

FØLER SEG MOBBET: Maria Eliseussen raste da hun søndag ble stemt ut av «Robinsonekspedisjonen»s andre program. Men hjemme i Norge ventet en ny negativ overraskelse... Foto: TV3
FØLER SEG MOBBET: Maria Eliseussen raste da hun søndag ble stemt ut av «Robinsonekspedisjonen»s andre program. Men hjemme i Norge ventet en ny negativ overraskelse... Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Etter en heftig krangel med flere av lagkameratene foran kamera, ble det en tydelig skuffet Maria Eliseussen (24) som søndag måtte forlate «Robinson-ekspedisjonen�».

- Jeg fikk ikke vist alt jeg kunne, og føler at jeg ble gjort til syndebukk fordi jeg ikke kunne klatre i tau under Robinsonkampen. Med en gang konkurransen var over, skjønte jeg at jeg kom til å bli sendt hjem, sier hun til Seher.no.

Men den tidlige exiten er ikke den eneste nedturen Senja-jenta har opplevd i forbindelse med den populære realityserien.

Uten at hun visste det hadde motstanderlaget kommet med flere nedsettende kommentarer om henne foran TV-kameraene.

- Også har vi jo "grisen" sier en av deltakerne på lag Sør, når de skal beskrive sine rivaler.

Kommentaren - som blir møtt med latter av og gjentatt flere ganger av de andre søringene - er ikke vist på TV, men lagt ut i et klipp på «Robinsonekspedisjonen»s hjemmesider.

Se klippet her (ekstern lenke).

Maria reagerer kraftig på det ufine kallenavnet.

- Dette minner om mobbing og oppførsel som man er vant til fra skolegården. Jeg er skjønner ikke at voksne folk kan si noe sånt. Jeg ante ingenting om det før jeg så det på nettet.

- At folk sier «jævla nordlending» eller til og med «nerd» og sånn, fordi det spiller på personene, men «grisen» er umodent fordi det kun går på utseende, sier hun til Seher.no.

Maria - som tidligere har jobbet som programleder i TV-programmet «Mess-TV» hevder hun aldri har vært utsatt for noe lignende.

Legger seg flat
Atle Hansen (46) på lag Sør innrømmer overfor Seher.no at han er en av de som flere ganger omtalte Maria som «gris», og ber nå reality-rivalen om tilgivelse.

- Der gikk vi over streken. Etter at vi hadde sagt det, snakket vi faktisk om at «dette var kanskje litt drøyt». Jeg skjønner at Maria har blitt såret av dette, og legger meg herved flat.

- Mobbing er noe jeg tar avstand fra, og jeg synes synd på henne. På vegne av hele lag Sør vil jeg beklage at det ordet ble brukt. Heldigvis har jeg og Maria en god tone i dag, sier han til Seher.no.

Maria reagerer også på at TV3 valgte å legge ut klippet på sine nettsider. Hun vil imidlertid ikke forfølge saken ytterligere.

- For min del er jeg ferdig med alt som har med «Robinsonekspedisjonen» å gjøre, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Atles jobb er å gi oss massasje