UFIN SPØK: To animerte versjoner av Dallas Cowboys-spillerne Jason Witten og Marlon Barber spøkte om Jessica Simpsons vekt i en skjetsj på TV-kanalen Fox søndag. Nå går både TV-kanalen og sponsoren Burger King seg flate.
UFIN SPØK: To animerte versjoner av Dallas Cowboys-spillerne Jason Witten og Marlon Barber spøkte om Jessica Simpsons vekt i en skjetsj på TV-kanalen Fox søndag. Nå går både TV-kanalen og sponsoren Burger King seg flate.Vis mer

Mobbet Jessicas rumpe på TV

Nå ber Burger King om unnskyldning.

SEHER.NO:  Jessica Simpson (29) har hatt en tøff tid etter at hennes hund Daisy i september sannsynligvis ble drept av en prærieulv. Søndag fikk hun et nytt sjokk da TV-kanalen Fox gjorde narr av rumpa hennes i beste sendetid.

I pausen til en TV-sendt kamp i amerikansk fotball spøker to animerte utgaver av Dallas Cowboys-stjernene Marlon Barber og Jason Witten om Jessicas tydelige vektøkning i januar og hennes tidligere forhold til Cowboys-stjernen Tony Romo.
 
- I motsetning til Tony, er Jessica alltid stor når det gjelder, er en av spøkene som gjør narr av Jessicas rumpe og vekt.

Sketsjen har imidlertid langtifra fått alle seerne til å le. TV-kanalen Fox og sponsoren Burger King har blitt møtt med store protester, og nå legger begge seg flate for kritikken.

I tillegg til å få kortfilmen fjernet fra nettstedet YouTube, beklager de nå animasjons-stuntet i en pressemelding.

- Burger King hadde ikke noe redaksjonell innflytelse i prosessen med å lage animasjonen og ingen godkjente den før den ble sendt. I ettertid ser vi at vårt dårlige forsøk på humor var ufølsomt og vi unnskylder på det dypeste til de som kan ha følt seg fornærmmet, sier en representant for FOX til Us Magazine.com

Jessica Simpson - har hittil ikke villet kommentere saken offisielt, men skriver på sin Twitterside at hun oppfordrer folk til å stole på sin egen skjønnhet.

- Jeg vil aldri forstå hvorfor folk angriper andre for å få seg en latter. Ei din egen skjønnhet og hør ikke på andres dømmende meninger, skriver hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Utsatt for ondskapsfulle Daisy-spøker