RANET: - Jeg er fortsatt redd for å være alene hjemme, sier Venke Knutson. Foto: Se og Hør
RANET: - Jeg er fortsatt redd for å være alene hjemme, sier Venke Knutson. Foto: Se og HørVis mer

Mobbet fordi hun var tynn

- Alle skulle jo fortelle meg hvordan min kropp så ut hele tiden, sier Venke Knutson.

SEHER.NO: I et åpenhjertig intervju med bladet [mag] snakker en åpenhjertig Venke Knutson (29) ut om blant annet et omvendt slankepress som hun selv har opplevd.

- Jeg har vært på den andre siden. Det er så rart. Hvis du er for tynn ser alle på det som sin rett til å fortelle deg akkurat det. "Gud så tynn du er!" "Nå må du spise!" Jeg synes det var skikkelig kjedelig da jeg var yngre. Alle skulle jo fortelle meg hvordan min kropp så ut hele tiden, selv om jeg egentlig ikke brydde meg om det i det hele tatt, forteller hun.

Venke innrømmer at hun nesten følte seg mobbet fordi hun var for tynn.

- Selvfølgelig. Jeg tror alle tynne føler litt på det. Man spiser alt som har fløte i seg for å legge på seg og slippe maset. Jeg polstret klærne mine.

- Noen må ta av seg noen kilo, andre må legge på seg. Det hjelper ikke å kommentere andre sin kropp hvis du er misfornøyd med din egen. Gjør noe med det! Dra ut og tren eller spis mindre, men ikke plag andre med det.


I intervjuet snakker hun også om frykten hun føler, etter at frekke tyver brøt seg inn hos henne.


- Jeg hadde innbrudd i påsken. Noen brøt seg inn kjøkkenvinduet mitt mens jeg lå og sov og stjal alle tingene mine, musikken min og alt, sier Venke Knutson (29) i et intervju med bladet [mag].


Knutson innrømmer at innbruddet fortsatt preger henne, og at hun fortsatt er redd.


- Vi må gjøre noe. Hvorfor er det blitt sånn at det er noe vi nesten aksepterer? Jeg har hatt innbrudd i bilen også. Jeg er fortsatt redd for å være alene hjemme. Det er ikke greit! Ingen skal få lov til å ødelegge meg, sier hun.


LES OSGÅ: Knutsons sexy comeback


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.