Mobbet for sine hårete ben

Kristen Stewart syns det var vanskelig å være som jenter flest.

TRYKKET NED: De tre hovedrolleinnehaverne fra Twilight, Robert Pattinson (26), Kristen Stewart (22) og Taylor Lautner (20). Her avgir de sine håndavtrykk til Graumans kino i Los Angeles.  Foto: Fame Flynet
TRYKKET NED: De tre hovedrolleinnehaverne fra Twilight, Robert Pattinson (26), Kristen Stewart (22) og Taylor Lautner (20). Her avgir de sine håndavtrykk til Graumans kino i Los Angeles. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kristen Stewart (22) er kanskje bedre kjent som vampyrdronningen Belle fra «Twilight»-filmene. Og selv om hun har blitt et forbilde for mange tenåringsjenter, var hun ikke en typisk jente selv.

- Når jeg gikk i sjette klasse var det en jente som sa «herregud så ekkelt! Du barberer ikke leggene dine!», og det plaget meg virkelig, sier Kristen til bladet Vanity Fair.

Den unge skuespillerinnen pryder forsiden til juli-utgaven av motebladet i en glamorøs paljettkjole fra Jean Paul Gaultier. Hun sier hun har blitt glad i dyre klær, men det var ikke alltid tilfellet.

- Se på bilder fra da jeg var 15 år gammel. Da var jeg en gutt! Jeg brukte broren min sine klær og tenkte ikke over det en gang. Men jeg brydde meg når folk gjorde narr av meg for det.

I hennes nye film «Snøhvit og jegeren», spiller den tidligere guttejenta den eneste personen i landet, som er vakrere enn den onde dronningen - som spilles av Charlize Theron. Den har premiere på norske kinoer i slutten av uka. Sist gang Stewart var på premiere, dukket hun opp med joggesko til gallakjolen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kristen Stewart vrakes av stylistene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer