Mobbet av kjæresten

Den tidligere barnestjernen Macaulay Culkin sliter tungt...

SKRIVER BOK: Macaulay Culkin har skrivd boka "Junior" om sin karriere som barnestjerne. Og inntektene kommer godt med siden det har vært langt mellom suksessene i voksen alder... Foto: All Over Press
SKRIVER BOK: Macaulay Culkin har skrivd boka "Junior" om sin karriere som barnestjerne. Og inntektene kommer godt med siden det har vært langt mellom suksessene i voksen alder... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Redd !

Skuespilleren fra "Hjemme Alene"-filmene avbrøt Israel-ferien umiddelbart da Hizbollah-raketter begynte å falle ned nær området hvor han og kjæresten Mila Kunis (22) var på ferie.

Men Kunis - som spiller rikmannsdatteren Jackie Burkhart i "That 70's show" - var ikke fornøyd over å gå glipp av en uke med soling og bading.

- Han er en skikkelig feiging, svarte hun til en flyvertinne som lurte på hvorfor de hadde dratt hjem tidlig, ifølge Aftonbladet.

Og Culkin (25)- som har slitt med å få filmroller i voksen alder - gjorde ikke saken noe bedre da han skulle forsvare seg:

- Det er ikke bare det. Havet var fullt av brennmaneter. Selv ikke havet er trygt lengre, klaget han.

Bruce Willis (51) og Arnold Schwarzenegger (58) trenger  neppe frykte for actionrollene sine med det første...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer