Mobbes for vekta

Svenske Kikki Danielsson er tørrlagt alkoholiker, og la på seg da hun trøstespiste. Nå mobbes hun på grunn av overvekt.

MAT TOK OVER FOR ALKOHOL: Kikk innrømmer at hun begynte å trøstespise da hun sluttet å drikke, men synes det er plagsomt når folk glaner. Foto: All Over Press
MAT TOK OVER FOR ALKOHOL: Kikk innrømmer at hun begynte å trøstespise da hun sluttet å drikke, men synes det er plagsomt når folk glaner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske artisten Kikki Danielsson (53) sluttet å drikke og gikk opp i vekt!


- Folk spør hele tiden om jeg trener og hva jeg spiser. Folk sender meg mange rare blikk. Det snakkes mye om utseendet, vekta, trening og om puppene, men lite om stemmen min, soer hun til Expressens nettutgave.


Tobarnsmoren innrømmer at hun synes det er plagsomt når folk glaner. Mye av vektøkningen skyldes at hunbegynte å trøstespise etter at hun sluttet å drikke. I tillegg tar hun medisiner mot revmatisme.


- Det er ganske irriterende. Jeg har hatt veldig dårlig selvtillit og har vært ekstremt blyg. Fortsatt har jeg en del å jobbe med. Det kommer til å ta tid, sier hun.


I helgen fikk hun en stor opptur da hun vant den direktesendte delfinalen i Melodifestivalen, svenskenes Melodi Grand Prix.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer