RIKSPROVOKATØR: Kjell "Baron von Bulldog" Nordstrøm sjokkerer kjendis-Norge igjen og igjen. Og nå harselerer han til og med seg selv. Foto: Faksimile fra baronvonbulldog.
RIKSPROVOKATØR: Kjell "Baron von Bulldog" Nordstrøm sjokkerer kjendis-Norge igjen og igjen. Og nå harselerer han til og med seg selv. Foto: Faksimile fra baronvonbulldog.Vis mer

Mobber Morten og seg selv

Designer Baron von Bulldog har nå kastet seg over a-ha-vokalist Morten Harket, samt seg selv.

SEHER.NO: Designer og riksprovokatør Kjell Nordstrøm, aka Baron von Bulldog, har gjort det igjen.

Tirsdag skrev VG om hvordan designeren for tiden hetser flere norske kjendiser og deres klesstil i sin nettblogg.

Og kjente navn som Kronprins Haakon, John Carew, Kurt Nilsen og Stein Erik Hagen var bare noen av de som ble omtalt og "slaktet" for sitt image.

Og nå er det altså en av Norges største internasjonale stjerner, nemlig a-ha-vokalist Morten Harket, som får svi på motepungen.


- Når var siste gangen en stylist var innom din garderobe? Var det hele 12 år siden, da vi jobbet sammen? Selv den gang husker jeg at du insisterte på å å gå med de slitte, hullete 80-tallsjeansene. Men la meg minne deg, "Norges største superstar ever", om at vi vil ha deg, popstjernen, ikke dine eldgamle jeans til å gjøre comeback, skriver Nordstrøm i bloggen.


Men ikke bare slakter designeren Morten, nå har han også kastet seg over en annen profilert personlighet, nemlig ham selv.


- Hva er det med eldre menn som prøver desperat å se yngre ut? Det gjør meg kvalm! Hvorfor kan ikke middelaldrende "queens" holde en lav profil og la de unge og vakre få oppmerksomheten? Og hvordan våger en “coke and champagne is soooo last year” selv-proklamert såkalt trendekspert å ha meninger når han selv kler seg som et juletre? Han burde skamme seg, skriver Nordstrøm til seg selv.


Selv-ironi kan altså ingen hevde at mannen ikke har.


Tidligere har "baron" Kjellstrøm kommet med krasse kommentarer der han hevder at John Carew kler seg som en hallik og Kurt Nilsen ser ut som en kloning av Miss Piggy og en hobbit.


Og nylig harselerte han også med dekk-kongen Tommy Sharif:  

"Regel 1: Ta bort prislappen fra klærne før du bruker dem. (Ingen vil vite hvor mye du betalte)
Regel 2: Det finnes faktisk designerklær uten logo over hele brystet. (Og de er like dyre)
Regel 3: Versace er død.
Regel 4: Folk er ikke dumme. (Bare fordi du er rik (sorry, pleide å være rik før ditt berømte innbrudd) betyr ikke at du er pålagt å bruke et stort pimpish-bling-bling-dollar-kjede rundt halsen."

Designeren har tidligere uttalt at han ikke ser noen problemer med det han skriver, og gir blaffen i om det gjør han upopulær.

- Jeg sier det andre tenker. Jeg skriver det som dere late journalister ikke tør. Noen mener at jeg er frekk, jeg synes selv at jeg er ganske morsom.  Mulig at jeg får meg noen nye uvenner, men jeg har altfor mange venner fra før, så jeg må rense opp litt. Eller som vi sier på motespråk; I have to clean out my closet, det er det flere som burde gjøre, uttalte Nordstrøm i tirsdagens VG.


Les hva baronen mener om norske kjendiser HER! (ekstern link)


LES OGSÅ: - Carew i hallik-klær