Victoria Beckham:

Mobber ektemannen for solbrillevalget

- Jeg er ganske sikker på at jeg tok med de hjem fra kontoret for min del.

STJAL SOLBRILLER: David Beckham fikk smake sin egen medisin da han tok solbrillene til kona. Foto: NTB Scanpix, Instagram
STJAL SOLBRILLER: David Beckham fikk smake sin egen medisin da han tok solbrillene til kona. Foto: NTB Scanpix, Instagram Vis mer
Publisert

Den verdenskjente Beckham-familien er kjent for å lire av seg vitser både om hverandre og mot hverandre i sosiale medier.

Særlig den tidligere fotballstjernen David Beckham (43) har flere ganger hengt ut sønnene sine i sosiale medier.

Nylig fikk imidlertid 43-åringen smake sin egen medisin.

Mobbet solbrillene

For noen dager siden la kona til David, Victoria Beckham (44), ut et bilde av den tidligere fotballstjernen på Instagram der han tilsynelatende ikke følger med.

På bildet har han på seg et par solbriller som motedesigneren Victoria synes var svært festlig.

- Jeg er ganske sikker på at jeg tok med de hjem fra kontoret for min del, skriver hun til bildet og antyder at ektemannen har tatt solbrillene hennes.

I believe I brought these home from the office for me @davidbeckham ... 🤔😍

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Foreløpig har ikke David svart på konas morsomme kommentar. Likevel tar innlegget til Victoria av på Instagram der flere fans ler seg i hjel av Victorias spøk.

Det er nemlig ikke første gang David Beckham har latt seg inspirere av sin kones klesstil.

Han har opptil flere ganger blitt sett i lignende skjorter og klær som sin kone, og har ifølge Daily Mail uttalt at han ofte tar imot stiltips fra sin moteikoniske kone.

Og det er nettopp dette fansen synes er gøy.

- Du begynner å ligne mer og mer på din kone, skriver en fan til bildet.

Vitset med sønnen

Det er ikke første gang at familiemedlemmene i Beckham-familien har skapt oppmerksomhet i sosiale medier.

I januar i fjor var det David Beckham som liret av seg en kommentar til sønnens live-sending på Instagram som fikk stor oppmerksomhet.

Midt under livesendingen til Brooklyn Beckham (19) dukket det nemlig opp en melding fra pappa David.

FAMILIEKJÆRLIGHET: Det lyste ut kjærlighet av tøysingen til pappa David på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram
FAMILIEKJÆRLIGHET: Det lyste ut kjærlighet av tøysingen til pappa David på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

- Du skulle vært på skolen, skrev den tidligere fotballstjernen.

Hendelsen ble raskt snappet opp av fansen, før den forsvant fra Instagram.

- Pass deg for sønnen din, David

Stjerneparet David og Victoria Beckhams eldste sønn, Brooklyn, har for lengst blitt en svært populær tenåring.

Den britiske 17-åringen har blant annet gjort suksess som modell for det eksklusive merket «YSL» og har vært avbildet på forsiden av bladene «Man About Town» og «Rollacoaster».

I august viste han sine åtte millioner følgere på Instagram nettopp hvorfor han har blitt en av verdens best ettertraktede ungdommer.

Unge Beckham fikk nemlig kommentarfeltet til å gå varmt da han delte et bilde av seg selv på treningssenteret - i bar overkropp. Bildet har i etterkant blitt fjernet, men 19-åringen stopper ikke å imponere jentene med sine spenstige bilder og videoer.

Easy push-ups. @chasenfitness 🙏🏼

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

Hyllet faren

Selv om familien får mye oppmerksomhet omkring deres aktivitet i sosiale medier, er det likevel ikke bare hån og vitsing familien utsetter hverandre for.

Den 2. mai i 2015 kunne David Beckham feire 40-årsdagen sin med brask og bram i Marokko.

Og Beckhams berømte familie viste nok en gang sin kjærlige, sammensveisede side i anledning kjekkasens fødselsdag.

Både kona Victoria og eldstesønnen Brooklyn delte flere bilder av firebarnsfaren på sosiale medier, sammen med kjærlige og personlige hilsener.

- Gratulerer med dagen til den mest fantastiske ektemannen og mest vidunderlige pappaen. Vi elsker deg så høyt alle sammen! skriver Victoria på Instagram, fulgt av emneknaggene «sjelevenn», «familiedag» og «velsignet».

På bildet klesdesigneren har lagt ut, poserer David Beckham smilende foran en peis i en festpyntet stue - med et stort gavehaug foran seg.

Sønnen Brooklyn Beckham hadde også delt et bilde fra gaveutdelingen på Instagram, som er tatt fra en litt annen vinkel enn Victorias bilde. Der kan man se at kulegrillen er pyntet med et sløyfebånd, og at Davids gavehaug er enda større enn antatt.

- Gratulerer med dagen Mr. Guns, skriver Brooklyn til bildet - trolig med henvisning til farens veltrente, tatoverte overarmer.

Etter Instagram-aktiviteten til Brooklyn later det også til at han er svært stolt over foreldrene sine ettersom han titt og stadig legger ut bilder av familien sin med søte kommentarer til:

❤️

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

Happy anniversary to 2 of the most amazing people in my life x love you mum and dad ❤

Et innlegg delt av bb (@brooklynbeckham)

LES OGSÅ: Dukket opp på rød løper med 16 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer