MURMELDYR: Mens publikum satt ferdig premierepyntet i salen og ventet på andre akt, lå Bjarne Henriksen hjemme og sov. Foto: Scanpix
MURMELDYR: Mens publikum satt ferdig premierepyntet i salen og ventet på andre akt, lå Bjarne Henriksen hjemme og sov. Foto: ScanpixVis mer

- Mitt verste mareritt ble virkelighet

Forbrytelsen-stjernen snakker ut om forsovelsen.

SEHER.NO: - Jeg hadde ikke regnet med å skrive teaterhistorie på den måten, sier Forbrytelsen-skuespiller Bjarne Henriksen til Ekstra Bladet.

Lørdag opplevde han alle skuespilleres verste mareritt da han forsov seg til sin egen teaterpremiere. Da teppet skulle gå opp i andre akt av "Min familie", lå murmeldyret Henriksen hjemme og sov sin dypeste søvn, og publikum måtte loses ut i baren mens de ventet på skuespilleren med det gode sovehjertet.

Nå snakker han ut om den pinlige forsovelsen.

- Jeg glemmer aldri den premieren. Det gjør nok dessverre ikke omgivelsene heller. Min vei er allerede brolagt med stikkpiller. Det var ikke helt slik jeg hadde forestilt meg at jeg skulle skrive teaterhistorie. Så flaut, selv om jeg nå så smått har begynt å le av det selv! Det er ikke noe man gjør for moroskyld, sier Henriksen til Ekstra Bladet.

Men den ville jubelen han møtte da han omsider klarte å infinne seg på scenen på Betty Nansen Teatret i København var over all forventing. Faktisk var publikums jubel så storslagen at Henriksen nå lurer på om han ikke burde forsove seg litt oftere.

- Mottagelsesbifallet var så rørende og oppmuntrende at jeg må overveie å gjøre fadesen til en vane for å oppleve slik applaus igjen! Det samme truer mine kolleger med, spøker den populære skuespilleren.

Har du et tips om skuespillere? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Skuespillerkjekkas tisset på seg på scenen