- Mitt rop om hjelp var å bli tatt for fyllekjøring

Svein Østvik er lei av livet som «Charterfeber»-bajas.

GIR SEG: Svein Østvik vil ikke lenger være Charter-Svein, og jobber nå med fiberoptikk i Asker.  Foto: Stella Pictures
GIR SEG: Svein Østvik vil ikke lenger være Charter-Svein, og jobber nå med fiberoptikk i Asker. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Svein Østvik (50) ble rikskjendis da han i flere sesonger dro på sydenferie med kameraer på slep i TV3-serien «Charterfeber».

Østvik ble kjent som en vilter gledesspreder og brukte mye av tiden til å feste og kose seg på stranden. Nå forteller han at han er ferdig med å leve opp til rollen som charter-Svein.

- Jeg måtte leve opp til et krav om å spille bajas hundre prosent, døgnet rundt i flere år, sier han til Her og Nå.

I dag bor 50-åringen i Asker og jobber med fiberoptikk. Han ser på TV-tiden som gode minner, men forteller at det er deilig å ta livet seriøst igjen.

- Jeg føler at det er et kapittel som er over nå, og det har vært en kjempemorsom greie. Men det som kanskje var litt skummelt med Charter-Svein, eller det som er skummelt generelt, er at du over tid lever av en figur som tross alt ikke er deg selv, sier han til ukebladet.

Østvik skjønte at han møte ta noen grep da han i 2010 ble tatt for fyllekjøring.

- Psyken blir på en måte sliten av å tilfredsstille andre. Da handler man destruktivt  som et slags rop om hjelp, og mitt rop om hjelp var å bli tatt for fyllekjøring, forteller Østvik.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pusset nettopp opp huset - nå vil han flytte