- Mitt mål i livet ble etter hvert å redde ditt liv

Bestevennen kom aldri i den avdøde skuespillerens begravelse, men skrev isteden et hjerteskjærende brev.

STEDT TIL HVILE: Tirsdag ble Corey Haim begravet. 200 av hans venner og familie var til stede i seansen.  Foto: Stella Pictures
STEDT TIL HVILE: Tirsdag ble Corey Haim begravet. 200 av hans venner og familie var til stede i seansen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Natt til onsdag i forrige uke ble 80-tallsstjernen Corey Haim (38) funnet død i sin mors leilighet. 

38-åringen, som bodde hos sin krefsyke mor Judy for å hjelpe henne, skal ha slitt med influensa-lignende symtomer i dagene før sin død, og tirsdag kveld kollapset han foran sin sjokkerte mamma.

Tirsdag samlet mer enn 200 seg for å ta farvel med Haim i Toronto i Canada. Utenfor selve begravelsen samlet det seg også massevis av fans for vise sin respekt til den avdøde skuespilleren.

En av dem som ikke dukket opp i begravelsen, var Corey Haims bestevenn, Corey Feldman (38). Årsaken til at han ikke kom var at Haims familie ønsket at det hele skulle være en liten, privat seremoni - og at begravelsen skulle vekke minst mulig oppsikt i pressen.

Derfor bestemte Feldman seg heller for å skrive et svært rørende avskjedsbrev til kameraten sin.

«Ingen trenger meg på den måten som du trengte meg. Mitt mål i livet ble etter hvert å redde ditt», er noe av det han skriver.

Slik starter brevet, ifølge US Magazine:

«Kjære Corey. Dette brevet er til deg på din begravelsesdag. Først av alt vil jeg si at jeg er veldig lei meg for at jeg ikke er hos deg på denne dagen. Med det mener jeg at min fysiske kropp ikke er ved din fysiske kropp. Men du vet at hjertet mitt er ved din side hele tiden».

Ifølge ambulansepersonell og politiet ser det ut til at Corey Haim døde av en overdose reseptbelagte medikamenter. Flere medisiner ble nemlig funnet i nærheten av 38-åringens livløse kropp. 

Kameraten hans legger i brevet ikke skjul på at han tar dødsfallet meget, meget tungt.

«Jeg savner deg så forferdelig allerede. Når jeg tenker på noe av det morsomme vi gjorde sammen, vet jeg ikke engang hvem jeg skal fortelle det til. Jeg innser at drømmen er over. Jeg fryktet alltid at denne dagen ville komme, men jeg ante ikke at den kunne bli så smertefull som dette», skriver han.

I avslutningen av det lange brevet, legger ikke Haims tidligere TV-makker skjul på hvor gode venner de to var.|

"Hjertet mitt er knust, og jeg vet at det er mange som føler akkurat det samme som meg. Vi vil alltid huske deg, og fansen vil garantert hjelpe meg med å holde legenden i live. Jeg ber for at du er trygg, varm - og endelig fylt av fred. Jeg elsker deg".

Ifølge TMZ.com sier kilder at det har blitt bekreftet at Haim hadde lungebetennelse da han døde.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Sørger over ekskjærestens død