- Mitt livs kjærlighet sa ja

«Norske» Evan Ross er i fyr og flamme etter å ha forlovet seg med popstjernen Ashlee Simpson.

SEOGHØR.NO: «Norske» Evan Ross (25) har forlovet seg med popstjernen Ashlee Simpson (29). Det offentliggjorde Evan selv på Twitter.

- Mitt livs kjærlighet sa ja! skrev 25-åringen på det sosiale nettstedet etter at Simpson hadde sagt ja til å gifte seg med ham.

BLE SKILT: Diana Ross og Arne Næss jr. ble gift i 1985, men brøt med hverandre i 1999. Senere giftet Arne seg med Camilla Astrup. Foto: SCANPIX
BLE SKILT: Diana Ross og Arne Næss jr. ble gift i 1985, men brøt med hverandre i 1999. Senere giftet Arne seg med Camilla Astrup. Foto: SCANPIX Vis mer

Forlovelsen skjer på dagen ti år etter at faren, Arne Næss Jr., døde under en ekspedisjon i Groot Drakenstein-fjellene i Sør-Afrika.

- Kjæresten min og jeg er forlovet! Halleluja! Hawaii!!! skriver Ashlee på Twitter.

Part offentliggjorde forholdet i fjor sommer og Ashley møtte Evans mor, Diana Ross (69), på en fest i august.

- Hun er den rette. Jeg er så forelsket og vi har noe spesielt på gang. Vi inspirerer hverandre, har Evan tidligere uttalt om forholdet ifølge avisen The Mirror.

SKILTE SEG: Pete Wentz skilte seg i 2011 fra Ashlee Simpson. Paret var gift i to og et halvt år. Foto: All Over Press
SKILTE SEG: Pete Wentz skilte seg i 2011 fra Ashlee Simpson. Paret var gift i to og et halvt år. Foto: All Over Press Vis mer

Ashlee var tidligere gift med Fall Out Boy-bassisten Pete Wentz (34). Eksparet giftet seg i 2008, før de så skilte lag i 2011.

Ashleee har sønnen Bronx Mowgli Wentz sammen med eksmannen.

LES OGSÅ:   - Jeg tenker på pappa hver eneste dag