Paris Hilton:

- Mitt livs beste valg å bryte forlovelsen

Milliardærdatteren kommer med stikk til ekskjæresten.

AVLYSTE BRYLLUPET: Paris Hilton og Chris Zylka plana å gifte seg. Det ble det aldri noe av. Her er de to på en veldedighetsgalla under filmfestivalen i Cannes i 2018. Foto: NTB Scanpix
AVLYSTE BRYLLUPET: Paris Hilton og Chris Zylka plana å gifte seg. Det ble det aldri noe av. Her er de to på en veldedighetsgalla under filmfestivalen i Cannes i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar 2018 kom nyheten om at hotellarvingen Paris Hilton (39) hadde forlovet seg med sin fem år yngre kjæreste Chris Zylka (34).

Zylka fridde med en forlovelsesring til den nette sum av 15,5 millioner kroner på en skiferie i Aspen, et knapt år etter at han og Paris begynte å date.

- Jeg sa ja. Jeg er så lykkelig over å være forlovet med mitt livs kjærlighet. Han er min beste venn og sjelevenn. Perfekt for meg på alle måter. Så dedikert, kjærlig og snill. Jeg føler meg som verdens heldigste jente! Du er en drøm som har gått i oppfyllelse! Takk for at du viser meg at eventyr er virkelige, jublet hun på Instagram den gang.

- Jeg er en fantastisk kvinne

Kort tid etterpå fortalte den norskættende stjernen at hun og Zylka, kjent fra blant annet superheltfilmen «The Amazing Spider-Man», planla å ha hele tre forskjellige bryllup.

- Da jeg fylte 21 år hadde jeg fem fester, så jeg tenker at jeg kanskje skal ha ett europeisk bryllup, ett amerikansk, og ett for alle rundt om i verden, forklarte hun, ifølge Page Six.

Men så, bare ti måneder etter frieriet, var bruddet et faktum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer