Paris Hilton:

- Mitt livs beste valg å bryte forlovelsen

Milliardærdatteren kommer med stikk til ekskjæresten.

AVLYSTE BRYLLUPET: Paris Hilton og Chris Zylka plana å gifte seg. Det ble det aldri noe av. Her er de to på en veldedighetsgalla under filmfestivalen i Cannes i 2018. Foto: NTB Scanpix
AVLYSTE BRYLLUPET: Paris Hilton og Chris Zylka plana å gifte seg. Det ble det aldri noe av. Her er de to på en veldedighetsgalla under filmfestivalen i Cannes i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar 2018 kom nyheten om at hotellarvingen Paris Hilton (39) hadde forlovet seg med sin fem år yngre kjæreste Chris Zylka (34).

Zylka fridde med en forlovelsesring til den nette sum av 15,5 millioner kroner på en skiferie i Aspen, et knapt år etter at han og Paris begynte å date.

- Jeg sa ja. Jeg er så lykkelig over å være forlovet med mitt livs kjærlighet. Han er min beste venn og sjelevenn. Perfekt for meg på alle måter. Så dedikert, kjærlig og snill. Jeg føler meg som verdens heldigste jente! Du er en drøm som har gått i oppfyllelse! Takk for at du viser meg at eventyr er virkelige, jublet hun på Instagram den gang.

- Jeg er en fantastisk kvinne

Kort tid etterpå fortalte den norskættende stjernen at hun og Zylka, kjent fra blant annet superheltfilmen «The Amazing Spider-Man», planla å ha hele tre forskjellige bryllup.

- Da jeg fylte 21 år hadde jeg fem fester, så jeg tenker at jeg kanskje skal ha ett europeisk bryllup, ett amerikansk, og ett for alle rundt om i verden, forklarte hun, ifølge Page Six.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Men så, bare ti måneder etter frieriet, var bruddet et faktum.

Nå avslører Paris, som var sammen med Zylka i to år, at hun slett ikke angrer på at hun avlyste bryllupet med sin tidligere «sjelevenn».

- Nei, mitt livs beste valg var å bryte forlovelsen. Jeg tror ikke han var den rette, og jeg synes jeg er en fantastisk kvinne som fortjener en person som er like fantastisk. Det føltes bare ikke riktig, forteller hun til Cosmopolitan, ifølge Contact Music.

- Jeg har jobbet altfor hardt til bare å gi livet mitt til noen. Det må være til en som er perfekt.

- Ingen som kontrollerer meg

Kort tid etter bruddet ble Paris linket til ti år yngre Richard Colson Baker (29), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly. Og senest i januar meldte Us Weekly at 39-åringen ble sett kyssende med en ny kjæreste, entreprenøren Carter Reum (38), på etterfesten til Golden Globe Awards.

- De var helt oppslukt av hverandre og gjorde ingenting for å skjule forholdet, fortalte et øyevitne til nettstedet.

Selv hevder derimot rikmannsdatteren at hun er lykkelig som singel.

- Det føles godt å ikke ha noen som kontrollerer meg. Når man dater visse folk er tillit alltid en risiko, og jeg har en frykt for at hvis jeg reiser ut av byen, så gjør de noe jeg blir flau over, forteller hun til Cosmopolitan, og legger til:

- Jeg føler meg heldig nå som slipper å tenke på dette fordi det bare er meg.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

Trist for familien

En drøy uke etter at bruddet mellom Paris Hilton og Chris Zylka ble kjent høsten 2018, lettet hun også på sløret om tilværelsen som singel.

- Nå har jeg tid bare for meg selv. Når jeg forelsker meg, forelsker jeg meg fort og hardt, og det var en romanse som lignet en virvelvind, innrømmet hun under en opptreden på det amerikanske tv-programmet «The Talk».

Paris Hiltons mor, Kathy Hilton (61), hadde veldig sansen for Zylka, og ga uttrykk for at hun ble lei seg da hun fikk høre at det var slutt. Kathy trodde nemlig han var «den rette» for datteren.

- Problemet er at man selv også ender opp med å bli oppriktig glad i disse menneskene. De er så søte og de blir en del av familien, fortalte 61-åringen til Us Weekly i januar i fjor.

LES OGSÅ: «Gift ved første blikk»: - Det fungerte bare ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer