FLOTT PAR: Christina Vukicevic og Andreas Thorkildsen har vært sammen i to og et halvt år. Foto: SCANPIX
FLOTT PAR: Christina Vukicevic og Andreas Thorkildsen har vært sammen i to og et halvt år. Foto: SCANPIXVis mer

Mitt liv med Andreas

Christina Vukicevic snakker ut om forholdet til spydhelten Andreas Thorkildsen.

SEHER.NO: Christina Vukicevic (20) og kjæresten Andreas Thorkildsen (25) har vært sammen i to og et halvt år, men har hele tiden holdt en lav profil i media.


Men nå innrømmer den flotte hekkeløperen at forholdet og samboerskapet med Andres har slått positivt ut for karrieren hennes.


- Det har gjort meg mer moden, sier Christina til Dagbladet Sport.


- Samboerskapet er bare positivt. Forholdet til Andreas har gitt henne en ny dimensjon i livet, legger pappa Petar Vukicevic til.


Norges flotteste idrettspar bor nå sammen i en leilighet på Majorstua i Oslo, men det tok litt tid før Petar lot gulljenta flytte ut.


Da Christina skulle fortelle pappa om sin nye kjæreste var hun 17 år gammel. Petar satt på soverommet sitt hjemme i Bærum da datteren kom inn, og han sier at han visste hva datteren skulle si...


- Pappa bare smilte. Så lo vi begge to. Alt var greit. Men jeg fikk ikke lov til å flytte sammen med ham før jeg var ferdig på videregående, sier Christina.


Og pappa Petar er veldig fornøyd med datterens valg av kjæreste:


- Jeg kunne ikke ha funnet en bedre mann til Christina om jeg så skulle ha valgt ham ut selv.


Friidrettsparet har fått mye oppmerksomhet i media, og Christina innrømmer at det ikke alltid har vært like lett og være kjæresten til verdens beste spydkaster.


- Ingen av oss er spesielt PR-kåte. Hvis vi skal i avisen har vi lyst til å være der fordi vi er gode til å løpe eller kaste. Jeg har lyst til å bygge mitt eget navn og bli omtalt fordi jeg har prestert bra. Ikke fordi jeg er kjæresten til "han derre spydkasteren".


Christina ble kåret til Norges mest sexy idrettskvinne av Se og Hørs lesere, og den flotte hekkeløperen har flere ganger fått høre at hun er jålete.


- Jeg ser ikke på meg selv om sexy. Men så klart er det jo hyggelig hvis andre synes det, Gud!, sier hun til Dagbladet Sport.


- Jeg kler meg jo bare som andre jenter. Det at jeg liksom skal være jålete kommer bare av at jeg driver med idrett. Idrettsjenter skal liksom ikke være sånn. Vi skal helst gå i slitte slippers og gamle joggebukser.


LES OGSÅ: Norske stjerner mest sexy


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.