FILMAKTUELL: Lindsay Lohan promoterer filmen «Liz & Dick» som hun har spilt inn denne høsten. Filmen handler om Elizabeth Taylors liv.  Foto: FAME FLYNET
FILMAKTUELL: Lindsay Lohan promoterer filmen «Liz & Dick» som hun har spilt inn denne høsten. Filmen handler om Elizabeth Taylors liv. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Mitt lesbiske forhold var giftig

Lindsay Lohan snakker ut om kjæresteforholdet med Samantha Ronson.

SEOGHØR.NO: For tre år siden avslørte Lindsay Lohan (26) at hun hadde falt for den engelske dj-en Samantha Ronson (35).

Allerede da svirret ryktene om at Ronson var dypt involvert med alkohol og narkotika, og ikke akkurat var den beste innflytelsen for den da nylig rehabiliterte stjernen.

Nå snakker Lindsay ut om det lesbiske forholdet som varte av og på inntil tidligere i år, og innrømmer at de to ikke var ment for hverandre.

- Jeg har lært å elske meg selv, før jeg kan være med andre, og den gangen gikk jeg igjennom mange ting. To giftige personer kan ikke være kjærester. Punktum. Men vi er venner igjen. Det var som venner det hele startet, og det er sånn jeg tror er det beste for oss, forteller hun åpenhjertig til det amerikanske magasinet UsWeekly.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Hun avslører også at hun ble knust første gang paret forsto at de ikke var ment for hverandre.

- Jeg var modig nok til å si til meg selv: «ja, jeg kan falle for en jente», men det satte henne i en situasjon hvor hun ble angrepet daglig. Det var ikke «fair». Jeg ble knust, men det er tre år siden. Og det var mitt siste seriøse forhold, sier hun videre.

I dag er den skandaleomsuste skuespilleren kjæreste med fitnessguruen Josh Chunn (25).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Lindsay Lohan nekter å møte halvsøsteren