GLEDER SEG: Lars Olav fra "Heia Tufte!" gleder seg til TV 2s nye fotballreality starter til høsten.  Foto: Seher.no
GLEDER SEG: Lars Olav fra "Heia Tufte!" gleder seg til TV 2s nye fotballreality starter til høsten. Foto: Seher.noVis mer

- Misunner dem Drillo

Men Tufte- Lars Olav tror ikke TV 2s nye "nerdelag" danker ut Tufte.

SEHER.NO: "Heia Tufte!"-stjernen Lars Olav Karlsen (32) er spent på hva som skjer når TV 2 nå tar over "Tufte"-konseptet, og lager deres egen versjon av TVNorges superpopulære fotballreality.

"FK Zebra", som har premiere på TV 2 Zebra til høsten, er en lignende versjon av "Heia Tufte!", bare med Drillo som trener istedet for keeperlegende Erik Thorstvedt.

Og under kjendiskampen på Norway Cup i forrige uke, innrømmet Lars Olav at han er litt misunnelig på Zebra-gjengen, som får Drillo som trener.

Se videointervju med Lars Olav lenger ned

- Jeg misunner dem Drillo. Jeg ville aldri byttet ut Erik Thorstvedt mot Drillo noen gang, men så lenge det ikke er Erik, har de fått den beste som finnes, sier Lars Olav til Seher.no. 
 Tufte-helten synes likevel ikke det er trist at han ikke er med på TV 2s program.

- Nei, overhodet ikke. Hvorfor være med på kopien, når du kan være med på originalen? Men når det er sagt, så gleder jeg meg veldig til å se det. Det kan bli veldig bra hvis de er flinke med å ikke prøve å late som om de er Tufte. Det virker som det er en veldig masse flotte personligheter på Zebra, sier Lars Olav.

Dato for første sending av "FK Zebra" er ennå ikke bestemt, men ventes å ha premiere rundt 1. oktober.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no

LES OGSÅ: - Thorstvedt skifter beite

Se videointervju med Lars Olav nedenfor:

 

[obj:media:6658]