Mistet VM-jobb i TV 2

- Tilbudet var meget fristende, sier Linni Meister.

NY KARRIERE: Modellen Linni Meister overrasket mange da hun i fjor stilte opp i Birkebeinerrennet (bildet).  Foto: birken.no
NY KARRIERE: Modellen Linni Meister overrasket mange da hun i fjor stilte opp i Birkebeinerrennet (bildet). Foto: birken.no Vis mer
SEHER.NO: Modellen Linni Meister (25) overrasket mange da hun i fjor stilte opp i Birkebeinerennet på impuls.

Nå kan Seher.no avsløre at Meister - som snart er klar med en ny sesong av sin reality-serie «Linni» på kanalen TV 2 Bliss - også var påtenkt en rolle under ski-VM på TV 2.

Kort tid før VM bestemte imidlertid TV 2 seg for å gjøre om planene for dekningen av mesterskapet i Oslo, noe som førte til at Linni-prosjektet ble skrinlagt.

- Det stemmer at vi var i dialog med henne. Det gjaldt et underholdningskonsept, ikke noen reporter-rolle. At det ikke ble noe av, skyldtes ikke at vi var misfornøyde med Linni. Vi bestemte oss bare for at vi ikke skulle gå videre med prosjektet, sier Anne Martha Leidland i TV 2s informasjonsavdeling til Seher.no.

Linni Meister bekrefter planene til Seher.no, men hevder hun ikke er bitter for at det ikke ble noe av.

- Jeg er ikke skuffet i det hele tatt. Tilbudet var meget fristende, og jeg ble veldig smigret. Det var hyggelig å bli spurt, sier hun.

Linni har foreløpig ikke gitt opp drømmen om at innslagene likevel skal se dagens lys, men sier hun uansett har lært mye av prossessen.

- Det var veldig gøy, og jeg lærte mye. Selv om det ikke blir noe av, så kan det hende jeg tar meg turen opp til Holmenkollen under VM for å heie, sier hun til Seher.no.

Tirsdag avslørte Seher.no at Petter Northugs kjæreste Rachel Nordtømme skulle dekke VM på ski for TV 2. Siden da har det vært mye bråk rundt jobben, og torsdag ble det kjent at Nordtømme har trukket seg fra sin planlagte TV 2-jobb. Men TV 2s Anne Martha Leidland hevder dette ikke har noe å si for de skrinlagte Linni-planene.

- De to prosjektene hadde ikke noe med hverandre å gjøre. Vi håper å kunne samarbeide med Nordtømme igjen i framtiden, og Linni har vi jo allerede god kontakt med, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Holdt på å dette av stolen da jeg så det