Trond Giske og Haddy Njie:

- Mistet vårt ufødte barn

Mens det stormet som verst rundt Trond Giske, ble kona Haddy gravid. Men barnet ble aldri født ...

TØFF TID: Trond og Haddy har vært kjærester i snart ti år. De har to døtre sammen og giftet seg i 2019. Foto: Frank Melhus / TV 2
TØFF TID: Trond og Haddy har vært kjærester i snart ti år. De har to døtre sammen og giftet seg i 2019. Foto: Frank Melhus / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært noen tøffe år for Trond Giske (57). Det hele startet ved juletider i 2017. Da raste mediestormen rundt AP-politikeren, etter at det begynte å strømme inn varsler til partiledelsen om upassende oppførsel fra nestlederens side.

Noen uker etter valgte han å trekke seg fra stillingen som nestleder i Arbeiderpartiet. Da det stormet som verst rundt Giske i både sosiale og tradisjonelle medier, spurte mange seg hvordan samboer Haddy Njie (44) ville reagere.

Paret holdt en lav offentlig profil gjennom stormen, men Haddy sto last og brast ved sin kjæres side. Og da hun følte at presset og jaget var blitt for stort, tok hun bladet fra munnen.

I et brev til Arbeiderpartiets ledelse, ga hun uttrykk for hvordan prosessen i partiet hadde virket inn på både Trond og henne:

«Prosessen i partiet har vært en like stor påkjenning for Trond og meg, som det ekstreme og ensidige trykket fra pressen. Prosessen har vært uforutsigbar, tilfeldig og ensidig til det absurde, med fullstendig mangel på rettsprinsipper», skrev Haddy, og avsluttet med en personlig pekefinger rettet mot partileder Jonas Gahr Støre.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Se og Hør Pluss

Les avslørende saker og se eksklusive bilder fra kjendisverden

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.