<strong>PÅ BRUDEFERD:</strong> Kristin Skogheim og Kathrine Sørland prøver blant annet brudekjoler i tirsdagens episode av «Skogheim flytter inn». Foto: TV 2
PÅ BRUDEFERD: Kristin Skogheim og Kathrine Sørland prøver blant annet brudekjoler i tirsdagens episode av «Skogheim flytter inn». Foto: TV 2 Vis mer

Mistet ungdomskjæresten i dødsulykke

- Jeg var veldig forelska, sier Kathrine Sørland.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske modellen Kathrine Sørland (32) er lykkelig gift med Andreas Holck - som hun har sønnen Leon (3) med.

Men privatlivet har ikke alltid vært like lykkelig for den tidligere «Top Model»-programlederen.

I TV 2-programmet «Skogheim flytter inn» - som sendes tirsdag - avslører Sørland ifølge Dagbladet  at hun mistet sin ungdomskjæreste i en dødsulykke i skibakken, da hun var 14 år gammel.

- Det preger meg veldig at jeg opplevde noe så tungt i ung alder. Jeg kjente ham godt og vi var så gode venner. Jeg var veldig forelska.

- Jeg var svært knyttet til familien hans, og det var tøft å se dem. Men det hjalp meg veldig å ha gode samtaler med dem, sier hun til avisa.

Redningen skal ha vært at hun fikk et modellkurs i bursdagsgave da hun var 15 år gammel.

- Det var noe jeg mestret og noe jeg syntes var gøy, sier hun i programmet ifølge Dagbladet.

«Skogheim flytter inn» ser du på TV 2 tirsdager kl 20. Finn dine favoritttprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er veldig nytt og veldig trist

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer