Beverley Mitchell:

Mistet ufødte tvillinger - gravid på ny

- Endelig fant vi gull ved enden av regnbuen, sier skuespilleren.

GRAVID: Beverley Mitchell venter barn igjen og deler selv den hyggelige nyheten. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Beverley Mitchell venter barn igjen og deler selv den hyggelige nyheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november for snart halvannet år siden opplevde «7th Heaven»-stjernen Beverley Mitchell (39) alle vordende foreldres verste mareritt da hun mistet sine ufødte tvillinger.

- Jeg har så mye å være takknemlig for!!! Jeg vil dele litt fra de siste par månedene. En liten hjertesorg, en spontanabort og en healing! Jeg er takknemlig for min fantastiske familie som fyller hjertet mitt, skrev Mitchell på Instagram i 2018 da hun delte den triste nyheten.

Skuespilleren har vært gift med regnskapsføreren Michael Cameron i tolv år og har datteren Kenzie (6) og sønnen Hutton Michael (5) med ham.

- Endelig

Og onsdag denne uken kunne hun fortelle at de venter nok et barn sammen. Den hyggelige meldingen har hun delt med fansen på Instagram, hvor hun lykkelig viser frem en positiv graviditetstest.

«Endelig fant vi gull ved enden av regnbuen. Vi er gravide med regnbuebarnet vårt», skriver hun innledningsvis, før hun åpenhjertig forteller at veien til å få flere barn ikke har vært enkel.

«Men det har vært så verdt det. Det har vært langt mer skremmende denne gangen, men vi har akkurat vært på kontroll og føler oss heldige», fortsetter hun.

Og at paret nå venter barn igjen kan late til å ha kommet overraskende på stjernen. I innlegget skriver hun nemlig at hun tisset på flere graviditetstester for å være helt sikker.

«Jeg kunne faktisk ikke tro det, men alle var jaggu positive», skriver hun.

Ønsket seg flere barn

Med andre ord går drømmen til familien i oppfyllelse. Etter spontantaborten for halvannet år siden påpekte nemlig Mitchell at de fremdeles drømte om å utvide familien, men at hun så familien sin i et annet lys.

- Vi drømmer fremdeles om en større familie, men nå, mer enn noen gang tidligere, føler jeg meg hel når jeg ser på Kenzie, Hutton og Michael. Hvis vi blir velsignet med flere barn, så kommer de til å fylle oss med enda mer kjærlighet, men akkurat nå ser jeg på familien min og føler meg takknemlig og velsignet, skrev hun på bloggen sin i 2018.

BLIR FLERE: Beverley og ektemannen med sønnen Hutton Michael og datteren Kenzie i fjor. Foto: NTB Scanpix
BLIR FLERE: Beverley og ektemannen med sønnen Hutton Michael og datteren Kenzie i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et følelsesladet blogginnlegg gikk skuespilleren mer i detalj om den vanskelige tiden. Her fortalte hun leserne sine om hvor lykkelige hun og ektemannen ble da de først fant ut at de skulle bli tvillingforeldre.

- Noen få uker senere ble drømmen vår om en voksende familie knust; vi mistet barna. Det var et sjokk. Helt ærlig, så var mitt første instinkt å si at jeg var ok, og jeg prøvde faktisk å være det. Jeg trodde jeg måtte, for familien min og for meg selv. Jeg måtte hoppe på et fly for å dra på jobb hvor jeg var omringet av små barn mens jeg selv spontanaborterte. Det var interessant, skrev hun.

Videre fortalte Mitchell at det tok tid å innse hva hun faktisk hadde vært gjennom.

- Hjertet mitt klarte ikke å forstå hva som hadde skjedd. Jeg hadde aldri tidligere sett for meg at jeg kunne miste et barn siden jeg allerede hadde vært gjennom to sunne svangerskap.

Noen måneder senere begynte stjernen å føle seg bedre igjen, mye takket være ektemannen som hun nå venter barn med igjen.

ABORTDEBATT: Sophie Elise setter seg ned for å prate om aborten hun gikk gjennom som 14-åring med en person som er sterkt imot å ta abort. Video: TV2 Vis mer

LES OGSÅ: - Det var en ganske tung periode

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer