Abbie Herbert (25):

Mistet ufødt barn: - Vår tid kommer

TikTokeren har triste nyheter.

DELER: Abbie Herbert deler familielivet på TikTok. Foto: Instagram/@abbieherbert_
DELER: Abbie Herbert deler familielivet på TikTok. Foto: Instagram/@abbieherbert_ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske TikTokeren Abbie Herbert (25) deler innhold om alt fra mote til livsstil og familieliv med sine 12 millioner følgere på TikTok.

Til nå består mye av innholdet hennes av familielivet sammen med ektemannen Josh Herbert og datteren deres Poppy. Tirsdag hadde hun derimot noen triste nyheter å komme med.

På Instagram deler hun en video hvor hun skriver blant annet at hun hadde symptomer på graviditet, og tok en test som viste seg å være positiv.

UHELDIG: Den internasjonale stjernen Camila Cabello gjestet live-programmet «The One Show», og klarte å tilby seerne en uheldig puppeglipp. Video: BBC / TikTok / Rød Løper Vis mer

I videoen kan man se at ekteparet er i ekstase av nyheten, og gir uttrykk for at de gleder seg til deres elleve måneder gamle datter skal bli storesøster.

Dessverre ble lykken kortvarig. Senere i samme video forteller hun sine 1,6 millioner følgere på Instagram at hun har spontanabortert.

«Dessverre var ikke dette vår tid og gud har en annen plan for oss. Det har vært vanskelig å stå i denne opplevelsen, men det har bare gjort oss sterkere», skriver 25-åringen i videoen.

«Vår tid kommer. Det går bra med oss. Sender kjærlighet til alle som forsøker å utvide familien», skriver hun under innlegget.

Instagram-posten har fått nesten 3000 kommentarer på under et døgn, og kommentarfeltet er fullt av støtte til den unge familien.

VOKSER: Celine Madelen (19) gjør det stort på TikTok for tiden, men det er én ting hun spesielt har blitt godt lagt merke for. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea/Rød Løper Vis mer

«Sender masse kjærlighet til dere begge», skriver en, mens en annen skriver:

«Jeg er så lei meg, Abbie. Ber for deg».

Noen timer etter at innlegget ble publisert takker Herbert fansen for all støtte.

«Vi setter stor pris på dere. Det var vanskelig å dele denne informasjonen, men jeg er så glad jeg gjorde det», skriver hun.

I en video som paret delte på deres felles YouTube-kanal tidligere i mai fortalte de at de var «klare til å utvide familien sin».

LES OGSÅ: TikTok-stjerne sjokkerer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer