Mistet tvillingene

Tommy Steine var 22 år da tragedien skjedde.

TØFT: Da han var 22 år mistet Tommy Steine tvillingene han og kona ventet.  Foto: Stella Pictures
TØFT: Da han var 22 år mistet Tommy Steine tvillingene han og kona ventet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komiker Tommy Steine (43) har opplevd både oppturer og nedturer i livet. Da han bare var 22 år mistet han og sin daværende kone tvillingene de ventet.

- Det var fryktelig tøft. Mange sier at det er et mirakel når et barn kommer til verden. Det kan jeg skrive under på, for jeg har opplevd at mirakelet ikke inntreffer, forteller han åpenhjertig til Se og Hør.


Tommy og eks-kona fikk senere Sondre (19) og Marius (16) før de skilte seg, og i tillegg har han Eirik (15) og Hedda (11) med sin nåværende kone Linda Karlsen. 

- Skilsmissen var som for de fleste fryktelig vanskelig, men heldigvis har eks-kona mi og jeg samarbeidet veldig godt. Og Linda er utrolig raus. Derfor har det gått veldig bra. Du vet ikke hvor glad jeg er for å ha fire friske barn, som i dag lever gode liv, sier han videre.

SE RYKENDE FERSK EPISODE AV SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Les mer om hvordan Tommy Steine opplevde det å miste kompisen Jan Werner Danielsen og om veldedighetsreisen til Afrika som han og familien legger ut på til neste år, i Se og Hør som er i salg fra i dag!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tommy Steine påstår at han veier rundt 15 til 20 kilo for mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer