Mistet tre venner på én uke

Tre av Anette Bøes gode venner gikk bort for tidlig.

TUNG TID: Anette Bøe mistet tre gode venner på bare én uke.  Foto: Stella Pictures
TUNG TID: Anette Bøe mistet tre gode venner på bare én uke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Anette Bøe (54) har lagt noen tøffe år bak seg. For et par år siden var hun livstruende syk etter å ha blitt angrepet av kjøttetende bakterier, og under ski-VM i 2003 fikk hun hørselen ødelagt da hun jobbet som guide i Val di Fiemme.

Hun gikk nylig også gjennom en vanskelig periode da tre av hennes nærmeste venner døde på én uke. Nå prøver 54-åringen å holde motet oppe og fokusere på positive ting.

- Klart slike ting setter livet i persepektiv. Når gode kompiser går bort altfor tidlig, er det bare trist. Jeg har dog utviklet en del «verktøy» for meg selv som fungerer bra når ting er vanskelig. Jeg må jo være optimist og se fremover, sier hun til Her og Nå og understreker at trening hjelper henne fremover i hverdagen.

For tiden reiser den tidligere langrennsstjernen rundt med et nytt personlig foredrag der hun deler livserfaring, kosthold og trening. Hun arrangerer også alternative julebord med fokus på helse.

LES OGSÅ: - Jeg ønsket ikke å leve lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer