Madonna i sorg:

Mistet tre personer på 24 timer

I sin «karantenedagbok» forteller popdronninga at to venner og et søskenbarn har gått bort på svært kort tid.

I SORG: Madonna forteller følgerne sine på Instagram om tapene hun har lidd på kort tid. Her i New York i juni. Foto: NTB scanpix
I SORG: Madonna forteller følgerne sine på Instagram om tapene hun har lidd på kort tid. Her i New York i juni. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har Madonna (61) oppdatert følgerne sine på Instagram i sin såkalte «karantenedagbok». I helgen publiserte hun nummer ni, hvor hun forteller at hun har blitt truffet av flere tragedier.

Foran skrivemaskinen forteller artisten at hun ikke har sovet den siste natten, og at hun hele dagen har vært dysfunksjonell.

- I løpet av 24 timer har søskenbarnet mitt gått bort, sikkerhetsvakten min sin bror har dødd og Orlando Puerta, en veldig viktig person i mitt liv, har dødd, sier 61-åringen.

Døde av lungesvikt

Sistnevnte var en musikkprodusent Madonna samarbeidet flere ganger med. Han sto bak markedsføring og promotering av flere av artistens album, og selv har hun til bransjenettstedet Billboard sagt at Puerta er mye av grunnen til at hun hadde 50 nummer én-låter på danselistene.

Puerta gikk bort lørdag 4. april, 55 år gammel. Musikkprodusenten gikk bort som følge av lungesvikt, men det er fortsatt usikkert om dødsfallet er coronarelatert.

Madonna sier ikke i videoen om de to andre dødsfallene er grunnet viruset.

- Smerten var ti på skalaen, og når den er på ti, trenger jeg, vil jeg, må jeg ut av kroppen min, forteller hun.

Corona-kritikk

I kommentarfeltet under videoen renner det inn med kondolanser. Det er også flere som ber Madonna skjerpe seg og ikke få situasjonen til å handle om seg selv.

Det er ikke første gang under corona-situasjonen Madonna har fått kritikk. En nå slettet video på Instagram viste 61-åringen naken i et badekar hvor hun snakket om situasjonen vi står i, og at corona ikke tar hensyn til om folk er fattige eller rike.

PROVOSERER: Folk lar seg provosere av Madonnas siste bidrag til kampen mot koronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

Det folk reagerer på er at stjernen med sin store rikdom er mer privilegert enn andre, og at det gjør hverdagen hennes lettere i motsetning til folk som mister jobber verden over. Flere retter også en pekefinger mot 61-åringen og mener at hun kunne bidratt ved å donere penger til å bekjempe coronaviruset.

Det har også dukket opp flere konspirasjonsteorier rundt Madonna og coronaviruset, blant annet at hun forutså epidemien. Flere trekker fram hennes mye omtalte Eurovision-opptreden hvor danserne stilte i gassmasker og artisten synger at ikke alle kommer til fremtiden.

MADONNA: Ikke alle var imponert over det den aldrende popdronningen presterte fra scenen under Melodi Grand Prix: Video: NRK. Klipp: Kristoffer Løkås/Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har grått av smerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer