Mistet tre nære på en måned

- De siste ukene har vært tøffe for meg, avslørte Robbie Williams fra scenen under Wembley-konsert.

FØLELSESLADET: Take That-stjernen Robbie Williams ba publikum be med ham under fremføringen av låta «Angels» under Wembley-konserten. Foto: All Over Press
FØLELSESLADET: Take That-stjernen Robbie Williams ba publikum be med ham under fremføringen av låta «Angels» under Wembley-konserten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at Take Thats suksesesrike comeback har blitt skyggelagt av en serie sykehusinnleggelser blant fansen. Ifølge Contactmusic skal i alt hundre mennesker ha fått behandling for alkoholrelaterte skader etter en serie konserter i Manchester.

Men det er flere ting som gjør at spesielt Robbie Williams har slitt med å takle bandets turné den siste tiden. Tre personer som sto superstjernen nær, har nemlig mistet livet i løpet av en måned, skriver The Sun.

Under en konsert på Wembley i London mandag viste sangeren sin respekt til disse tre personene ved en liten utblåsning før han skulle fremføre låta «Angels».

- Mandag er den største drittdagen i uka, skal han ha sagt, ifølge avisen.

Kanskje trodde publikummerne at Williams var i ferd med å gjøre en coverversjon av Bob Geldofs «I Don't Like Mondays». Etterpå innrømmet han derimot at årsaken var at han følte seg litt nede.

- De siste ukene har vært tøffe for meg. Tre mennesker har dødd. Hvis du har et ønske om å be, så syng denne sangen sammen med meg, sa Robbie Williams, som ikke gikk i detalj på hvem han hadde mistet de siste ukene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Robbie vil bli like tynn som «Maskinisten»  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer