Jakob Schøyen Andersen:

- Mistet totalt kontrollen

«Kompani Lauritzen»-deltakeren fikk helt panikk og innrømmer at han var nær ved å ta til tårene.

PANIKK: Her blir det for mye for Jacob Schøyen i «Kompani Lauritzen». Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV 2-programmet «Kompani Lauritzen» har nok en gang vært en knallsuksess for TV 2. Lørdag var det VGTV-profil Vegard Harm (25) som måtte forlate militærleiren i Åndalsnes, og førstkommende helg må nok en deltaker forlate kompaniet.

Før det må deltakerne i kjent stil gjennom flere heseblesende øvelser, og denne gangen blir det ekstra utfordrende for mange.

- Helt ferdige

I den ene øvelsen må de gjenværende deltakerne ta seg gjennom et hus, der de møter befal underveis som gir dem tips til hvor de skal gå. Problemet er at deltakerne bare skal stole på fullt uniformert befal, og ikke de mer «sivile» som egentlig bare er der for å forvirre.

Går man feil vei, møter man såkalte bob'er, personer utrustet med en form for ishockey-beskyttelse, som man må slåss med for å komme seg videre til neste korsvei.

Før de setter igang får de en kode de skal huske ved målgang. Men de aner lite om at koden skal oppgis til Norges sterkeste mann, som står i et basseng i «målområdet». Svarer de feil, er hans oppgave å dra dem under vann og opp igjen i maks ett minutt.

- Vi var helt ferdige etter «Bob's hus». Og så møter vi en gigantisk fyr på to meter ute i et basseng, sier skuespiller Jakob Schøyen Andersen (31) til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer