Jessica Alba:

Mistet to hunder i løpet av bare to uker

Den dyrekjære skuespilleren er i sorg.

I SORG: Det har vært en tøff periode for Jessica Alba som har mistet to hunder i løpet av kort tid. Her observert på shopping i New York. Foto: NTB scanpix
I SORG: Det har vært en tøff periode for Jessica Alba som har mistet to hunder i løpet av kort tid. Her observert på shopping i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): For kort tid siden mistet Jessica Alba (36) sin firebente venn gjennom mange år: kjæledyret Sid. Den tilhørte hunderasen mops, og fikk blant annet en liten filmrolle i «Honey» fra 2003 - der Alba spilte hovedrollen.

I et hjertevarmt Facebook-innlegg skrev hun om tapet. «Fantastic four»-stjernen publiserte hele ni bilder av hunden, og hun la ikke skjul på at dødsfallet var tungt for henne.

«Hun var den beste vennen en jente kan ønske seg. Vi gikk gjennom mye sammen, min Sid. Hvil i fred», skrevet hun blant annet.

Denne uken ventet det nok en trist nyhet for Jessica Alba. Bare ti dager senere at Sid døde, gikk også hennes andre hund bort. Det skriver People.

- Hunden hjalp meg

Filmstjernen, som snart venter sitt tredje barn, har delt det triste budskapet på Instagram. Hun legger ikke skjul på at det har vært to tøffe uker ovenfor sine 11 millioner følgere.

- Jeg kom hjem til en hund mindre - vår vakre jente Bowie hviler nå i fred sammen med hennes søster Sidders. Det har vært to tøffe uker, skriver hun blant annet.

Også denne gangen publiserte Alba en rekke bilder. Blant annet koser Albas to døtre, Honor (9) og Haven (5), med Bowie.

Dødsårsaken er foreløpig ukjent.

I et tidligere intervju med People har Jessica Alba fortalt at Bowie hjalp henne gjennom hennes andre graviditet i 2011. Turer med hunden skal nemlig ha ført til at skuespilleren ble mer glad og opplagt.

- Jeg går turer på 30 minutter hver morgen. Jeg har anstrengt for å holde meg friskere enn det jeg var under min første graviditet, sa hun blant annet.

SUPERPAR: Cash Warren og Jessica Alba møttes i 2004, og er i dag foreldre til to små jenter. Nå skal paret få sitt tredje barn. Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Cash Warren og Jessica Alba møttes i 2004, og er i dag foreldre til to små jenter. Nå skal paret få sitt tredje barn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Elsker mammalivet

Jessica møtte sin fremtidige ektemann Cash da hun spilte inn«Fantastic Four» i 2004. Superparet giftet seg fire år etter, i mai 2008.

Den vakre stjernen har flere ganger vist at morsrollen har endret henne til det positive. Hun har tidligere innrømmet på hjemmesiden sin at hun ikke fant seg selv før hun ble mor.

- Da jeg ble mamma, ble jeg endelig den personen jeg egentlig er, som jeg alltid burde ha vært. Det er den mest givende jobben i verden, skrev hun.

Hun har også fortalt til bladet Health at hun aldri var helt komfortabel med kroppen sin før etter hun hadde født.

- Jeg har brukt mer korte skjørt etter at jeg fikk barn. Tidligere gikk jeg aldri i det. Jeg var veldig usikker på meg selv. Nå føler jeg meg mye mer vel i min egen kropp. Jeg mener, hvem bryr seg? Det er virkelig ikke nødvendig å kaste bort tid på å bekymre seg over noe som egentlig ikke betyr så mye, sa hun.

LES OGSÅ: Prins Henrik fyrer løs mot dronning Margrethe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer