Hilaria Baldwin:

Mistet to barn: - Tenker på de hver dag

Hilaria Baldwin mistet to barn på syv måneder.

SORG: I løpet av syv måneder mistet Hilaria og Alec Baldwin to barn i spontanaborter. Nå snakker førstnevnte ut om sorgen. Foto: Evan Agostini / INVISION / TT / NTB
SORG: I løpet av syv måneder mistet Hilaria og Alec Baldwin to barn i spontanaborter. Nå snakker førstnevnte ut om sorgen. Foto: Evan Agostini / INVISION / TT / NTB Vis mer
Publisert

I mars kom den overraskende nyheten om at Hilaria (37) og Alec Baldwin (63) hadde blitt foreldre igjen - fem måneder etter at yogainstruktøren fødte sønnen Eduardo «Edu» Pao Lucas.

«7» etterfulgt av et rødt hjerte, var alt som stod til bildet 37-åringen publiserte på Instagram, sammen med hele ungeflokken.

Stjerneparet er foreldre til barna Carmen Gabriela (7), Rafael Thomas (5), Leonardo Angel Charles (4), Romeo Alejandro David (2) og lille Edu. I tillegg har Alec datteren Ireland (25) fra et tidligere ekteskap.

Veien til en stor barneflokk har imidlertid ikke vært lett for 37-åringen. I 2019 kom det nemlig frem at den daværende firebarnsmoren opplevde å gjennomgå to spontanaborter på knappe syv måneder.

«Tenker på de daglig»

Det var i april for to år siden at Baldwin gjennomgikk en spontanabort. I november samme år, i uke 16 av svangerskapet, skjedde det igjen.

I anledning Infertility Awareness-uke har 37-åringen nå delt et svært ærlig innlegg om de to barna hun mistet.

«Jeg opplevde to spontanaborter på rad i 2019 - det andre i fjerde måned. Jeg ble fortalt at det bare var uflaks... Det er et mysterium hvorfor enkelte sjeler kommer inn i livet vårt, og andre ikke», skriver hun til et bilde av seg selv gråte med datteren Carmen - som hun først publiserte i november.

«I dag ville babyen jeg gråt for på dette bildet vært ett år gammelt (...) Jeg måtte dra hjem og sove med henne inni meg en natt, før jeg gjennomgikk operasjon dagen etter», skriver hun videre.

Etter de to spontanabortene har paret som nevnt fått to nye tilskudd til familien. Eduardo «Edu» Pao Lucas ankom verden i september i fjor, mens lille Maria Lucia Victoria kom i mars via surrogati.

I innlegget skriver Baldwin videre at hun er svært takknemmelig for alle barna sine, men legger til at hun «tenker på babyene jeg mistet daglig».

ABORT: Kristin Gjelsvik hadde egentlig ikke tenkt til å få barn. Derfor ombestemte hun seg. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Viafree, Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg skjønner ingenting

Som nevnt kom nyheten om at paret hadde blitt foreldre igjen som en stor overraskelse på fansen. Grunnen var at det bare var fem måneder siden de ble foreldre sist.

Den gang ble nemlig ingen informasjon om hvordan datteren hadde kommet til verden gitt, og det var dermed ukjent om babyen var adoptert eller født via surrogati.

Baldwin var i tillegg svært ordknapp, i tillegg til å skru av kommentarfeltet på Instagram - hvor hun som regel kommuniserer med fansen. Da People delte bildet hun selv hadde delt på Instagram, var fansen imidlertid raske med å spekulere i kommentarfeltet.

- Dette er definitivt ikke deres baby. Hun har ikke vært gravid med mindre de har adoptert? påpekte en bruker.

- Jeg skjønner ingenting. Fikk hun ikke sitt siste barn for rundt seks måneder siden? undret en annen.

- Jeg har aldri vært mer forvirret i hele mitt liv, skrev en tredje.

Det har senere kommet frem at Maria Lucia Victoria kom til verden via surrogati.

LES OGSÅ: - Hvis du ikke ler, gråter du

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer