Larry King:

Mistet to av barna sine

Rammet av familietragedie to ganger på få uker.

TRAGEDIE: Den amerikanske programlederen Larry King har opplevd å miste to av sine nærmeste med få ukers mellomrom. Her sammen med kona Shawn King. Foto: NTB Scanpix
TRAGEDIE: Den amerikanske programlederen Larry King har opplevd å miste to av sine nærmeste med få ukers mellomrom. Her sammen med kona Shawn King. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske programlederveteranen Larry King (86) har i løpet av den siste tiden opplevd å miste to av sine nærmeste. Det melder flere medier, deriblant People.

Flere skriver at 86-åringens adoptivsønn, Andy King (65), skal ha gått bort. Det er uenighet om når dødsfallet skal ha funnet sted, men det er enighet rundt at han skal ha gått bort i løpet av de siste tre ukene.

Dødsårsaken skal ikke være kjent.

Det skulle imidlertid vise seg å ikke være det eneste tapet King skulle få kjenne på. Ifølge People ble også hans eneste datter, Chaia King (51), meldt død torsdag. Hun skal ha gått bort som følge av lungekreft.

Gift flere ganger

Kings nå avdøde barn delte han med ekskona Alene Akins, som for øvrig gikk bort i 2017.

King og Akins var gift hele to ganger, først fra 1961 til 1963, før paret fant tilbake til hverandre og giftet seg på nytt i 1969. Ekteskapet viste seg derimot heller ikke denne gang å vare, da de skilte seg for andre gang i 1972.

Datteren Chaia fikk de sammen i 1969, samme år som de bestemte seg for å gi kjærligheten et nytt forsøk. Sønnen Andy var derimot Akins sønn fra et tidligere forhold, men ble altså adoptert av King i ung alder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer