Larry King:

Mistet to av barna sine

Rammet av familietragedie to ganger på få uker.

TRAGEDIE: Den amerikanske programlederen Larry King har opplevd å miste to av sine nærmeste med få ukers mellomrom. Her sammen med kona Shawn King. Foto: NTB Scanpix
TRAGEDIE: Den amerikanske programlederen Larry King har opplevd å miste to av sine nærmeste med få ukers mellomrom. Her sammen med kona Shawn King. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske programlederveteranen Larry King (86) har i løpet av den siste tiden opplevd å miste to av sine nærmeste. Det melder flere medier, deriblant People.

Flere skriver at 86-åringens adoptivsønn, Andy King (65), skal ha gått bort. Det er uenighet om når dødsfallet skal ha funnet sted, men det er enighet rundt at han skal ha gått bort i løpet av de siste tre ukene.

Dødsårsaken skal ikke være kjent.

Det skulle imidlertid vise seg å ikke være det eneste tapet King skulle få kjenne på. Ifølge People ble også hans eneste datter, Chaia King (51), meldt død torsdag. Hun skal ha gått bort som følge av lungekreft.

Gift flere ganger

Kings nå avdøde barn delte han med ekskona Alene Akins, som for øvrig gikk bort i 2017.

King og Akins var gift hele to ganger, først fra 1961 til 1963, før paret fant tilbake til hverandre og giftet seg på nytt i 1969. Ekteskapet viste seg derimot heller ikke denne gang å vare, da de skilte seg for andre gang i 1972.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer

Datteren Chaia fikk de sammen i 1969, samme år som de bestemte seg for å gi kjærligheten et nytt forsøk. Sønnen Andy var derimot Akins sønn fra et tidligere forhold, men ble altså adoptert av King i ung alder.

På tidspunktet paret møtte hverandre hadde han allerede sønnen Larry King Jr. (58) fra sitt tidligere ekteskap, som tok slutt bare året før han ble smidd i hymens lenker med nevnte Akins.

I ettertid har han også fått sønnene Cannon (20) og Chance (21) med skuespiller Shawn King, som han skilte seg fra i 2017 - etter et 22 år langt ekteskap.

FLERE BARN: Larry King har i løpet av årene fått til sammen fem barn. Her avbildet med sin yngste sønn, Cannon, og ekskona Shawn i 2018. Foto: NTB Scanpix
FLERE BARN: Larry King har i løpet av årene fått til sammen fem barn. Her avbildet med sin yngste sønn, Cannon, og ekskona Shawn i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk slag

Familietragedien som nå har rammet King kommer i kjølvannet av det som allerede skal ha vært et utfordrende år for den amerikanske tv-veteranen.

I fjor høst åpnet King seg nemlig opp om at han i mars 2019 ble rammet av et slag. Til Extra fortalte 86-åringen at han hadde havnet i koma og senere måtte gjennom en hjerteoperasjon.

- Det har vært et tøft år, konkluderte han overfor nettstedet den gang.

SNAKKER UT: I 2006 mistet tv-profilen Steve Irwin livet under innspillingen av en undervannsdokumentar. Irwin ble 44 år gammel og etterlot seg kona Terri samt barna Bindi og Robert. Sistnevnte var bare to år da hendelsen inntraff. Han snakker ut hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

Dette er derimot ikke første gang den anerkjente programlederen har opplevd at helsa har begrenset livskvaliteten. I 2017 kom det fram at også han, i likhet med sin nå avdøde datter, hadde lungekreft.

King åpnet seg opp om den til da hemmelige diagnosen til People, og kunne fortelle at det hele ble oppdaget under en rutineundersøkelse.

- Jeg hadde ingen smerter, men da legene tok røntgen av brystet mitt oppdaget de en liten flekk, sa han og fortsatte:

- De sa jeg var heldig og smart som tok et årlig røntgen av kroppen, fordi lungekreft pleier ikke å vise seg før i senere stadier, sa han den gang.

LES OGSÅ: Røper babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer