Helle Nordby:

Mistet taleevnen

Til sykehus etter skremmende opplevelse.

INNLAGT PÅ SYKEHUS: Høsten i fjor ble Helle Nordby innlagt på sykehus etter at hun opplevde flere unormale symptomer. Foto: Privat
INNLAGT PÅ SYKEHUS: Høsten i fjor ble Helle Nordby innlagt på sykehus etter at hun opplevde flere unormale symptomer. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sminke influenser Helle Nordby (28), kanskje best kjent for podkasten «Chit Chat med Helle», åpnet seg nylig om en skremmende episode som til slutt endte med en sykehusinnleggelse.

Det var i en episode av podkasten «Beautybloggerne», som Nordby har med fem andre venner, deriblant artist Alexandra Joner (32), at hun fortalte om hendelsen.

28-åringen sier at hun opplevde å miste taleevne, deler av synet og hukommelsen, i tillegg til følelsen i høyrearmen. Det hele skjedde mens hun satt på kafé med en venninne.

- Det startet med at jeg holdt i en varm kopp med kaffe og ikke klarte å kjenne at den var varm. Så prøvde jeg med den andre hånden og da brant jeg meg, forklarte hun i podkasten.

Videre forteller influenseren at hun mistet evnen til å prate.

- Det var som at jeg forsto ord, men ikke klarte å formulere dem. Så begynte jeg å resonnere meg frem til hvem som var søsteren min, og hvem mamma var.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Nordby, foreløpig uten hell.

Etter litt tid endte Nordby med å ringe til ambulansen og ble sendt på nevrologisk avdeling på Ullevål. Ifølge influenseren måtte hun til en CT-undersøkelse, som ikke indikerte blodpropp i hjernen. Utover det var ikke legene sikre på hva symptomene skyldtes.

VONDT: Det nærmer seg slutten for årets «71 garder nord kjendis», og det blir dramatisk når en av deltakerne må dra til sykehuset. Video: Discovery+ Vis mer

Influenseren ble værende på sykehuset til observasjon over natten, og måtte gjennom flere undersøkelser. Det skal ha vært mistanke om drypp eller migrene med aura, men overlegen på avdelingen understrekte at man ikke mister hukommelsen av sistnevnte.

Noen uker senere skal symptomene igjen ha oppstått, da befant hun seg på ferie i Paris.

Hun venter nå på svar fra sykehuset, men sier at hun er forberedt på at hun aldri vil finne ut hva det skyldtes.

LES OGSÅ: Lisa Marie Presley er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer