Anny Francisco og Robert Springs:

Mistet syv måneder gammel sønn

«90 Day Fiancé»-paret er i dyp sorg.

I SORG: Anny Francisco deler en trist melding på Instagram. Foto: Skjermbilde fra Instagram / Anny_dr02
I SORG: Anny Francisco deler en trist melding på Instagram. Foto: Skjermbilde fra Instagram / Anny_dr02 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Anny Francisco og Robert Springs ble kjent da de deltok i den syvende sesongen av TLC-programmet «90 Day Fiancé», som ble vist på TV i 2019. Paret giftet seg ikke lenge etter at de møttes, og har siden holdt sammen.

Siden den gang har paret ønsket to barn velkommen til verden, den siste i september i fjor. Torsdag kunne imidlertid Francisco dele en trist nyhet på Instagram.

Mistet sønnen

«I dag er en av de verste dagene i mitt liv», åpner Francisco et innlegg på Instagram, før hun deler en tragisk nyhet:

«Sønnen min Adriel Springs døde. Jeg og familien min er knust. Livet er så hardt og vanskelig. Jeg trodde aldri jeg skulle miste sønnen min. Han kjempet, men hjertet hans klarte ikke mer. Hjertet mitt er knust, det er svært smertefullt … så vanskelig», skriver hun til et bilde av en svart sløyfe.

Det har siden strømmet inn med støttende kommentarer fra venner og bekjente, som tydelig er berørt av den tragiske nyheten. Forløpet til sønnens bortgang er ikke kjent, men ifølge Francisco selv skal hjertet ha stanset.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» får oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Delte babynyhet

Den triste nyheten deles et drøyt halvår etter at «90 Day Fiancé»-paret kunne fortelle følgerne på Instagram at sønnen var kommet til verden.

«Jeg presenterer dere herved for min prins Adriel Hassan, født 7. september 2021, veier 4100 gram og er 53 centimeter. Jeg takker gud for at han tok vare på meg og at alt gikk bra», skrev hun til et bilde av sønnen kledd i blått.

Siden har hun delt flere bilder av familien, deriblant sønnen.

Ifølge E! News er paret også foreldre til en 20 måneder gammel jente ved navn Brenda. Faren, Robert Springs, har også fem andre barn fra et tidligere forhold.

LES OGSÅ: Rystende Depp-meldinger lest opp i retten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer