Mistet stemmen før TV 2-show

- Jeg propper meg full av medisiner og bruker alle mulige slags kjerringråd.

BLE SYK: - Så lenge jeg har stemme så stiller jeg. Jeg har sett fram til showet lenge, sier Anine Stang til Seher.no.  Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
BLE SYK: - Så lenge jeg har stemme så stiller jeg. Jeg har sett fram til showet lenge, sier Anine Stang til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer
SEHER.NO: Den norske artisten Anine Stang (25) har lenge gledet seg til å opptre på «Sommerspillet» på TV2 lørdag. Men så fikk hun halsbetennelse og bronkitt..

- Jeg har fått halsbetennelse og bronkitt. Jeg hadde nesten ikke stemme igår, men nå har jeg vært hos legen og fått kortison og noen andre bronkitt medisiner, og føler meg allerede bedre, sier Stang til Seher.no fredag kveld.

Anine Stang har hatt stor suksess med sin debutsingel «Trying You On». Etter den tid har den norske ungjenta opplevd å bli et aldri så lite stjerneskudd på den norske musikkhimmelen. Nå er hun aktuell med en ny singel.

- Jeg skal ha TV-premiere på den nye singelen min, «Dinnertime», og så lenge jeg har stemme stiller jeg. Jeg har sett fram til showet lenge, sier hun.

For å komme helt i form til kveldens opptreden forsøker Anine både det ene og det andre.

- Jeg propper meg full av medisiner og bruker alle mulige slags kjerringråd. Varmt vann med honning, sitron og ingefær er veldig bra. Salvieblader og timian fungerer også godt. Også overdose av c-vitaminer. Jeg har gledet meg til Sommerspillet i hele sommer, så det er bare å bestemme seg for å bli frisk!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Kommer aldri til å vise meg naken