KOLLEGER OG KJÆRESTER: Cecilie Skog og Alexander Gamme venter for tiden både på å bli foreldre og å gifte seg, i tillegg til at de jobber sammen. Foto: Morten Eik, Se og Hør
KOLLEGER OG KJÆRESTER: Cecilie Skog og Alexander Gamme venter for tiden både på å bli foreldre og å gifte seg, i tillegg til at de jobber sammen. Foto: Morten Eik, Se og HørVis mer

Mistet stefaren i båtulykke

Cecilie Skog overrasket med personlig avsløring på TV.

SEOGHØR.NO: Eventyreren Cecilie Skog (40) gjør for tiden suksess sammen med forloveden Alexander Gamme i programmet «Drømmeturen» på NRK.

Men i forrige ukes program var det ikke bare turen sammen med Petter og Heidi Birkeland, som satte sterke følelser i sving hos den populære TV-profilen.

Underveis på turen avslørte Cecilie at hun mistet sin stefar, da offshore-båten «Bourbon Dolphin» kantret utenfor Shetland i 2007.

PÅ TUR: Cecilie Skog snakket ut om stefarens dramatiske bortgang i programmet «Drømmeturen på NRK» Foto: NRK
PÅ TUR: Cecilie Skog snakket ut om stefarens dramatiske bortgang i programmet «Drømmeturen på NRK» Foto: NRK Vis mer

Cecilie kom med den åpenhjertige avsløringen etter at Petter Birkeland hadde fortalt om hvordan han fikk brannskader, da han testet ut et verktøy for å unngå liknende ulykker i fremtiden.

- Jeg skal fortelle deg noe som du kanskje ikke vet, Petter. Stefaren min var ombord på Bourbon Dolphin. Lillebroren min mistet pappaen sin. Og mamma mistet mannen sin.

- Jeg synes det er helt fantastisk at du har villet finne ut av årsaken. Så jeg vil si tusen takk, også på vegne av mamma, sa Cecilie før hun ga Petter en klem foran kameraene.

Ett år senere - i 2008 - opplevde Cecilie er en ny tragedie, da hennes ektemann Rolf Bae døde mens de to forsøkte å bestige fjellet K2.

Nå har Skog funnet lykken med den nye mannen i sitt liv.

DANSET PÅ TV: I 2010 var Cecilie med i «Skal vi danse» på TV 2, men måtte trekke seg i løpet av konkurransen på grunn av skade. Foto: Stella Pictures
DANSET PÅ TV: I 2010 var Cecilie med i «Skal vi danse» på TV 2, men måtte trekke seg i løpet av konkurransen på grunn av skade. Foto: Stella Pictures Vis mer

I juli bekreftet Cecilie og Alexander at de venter barn, og i august avslørte de på Facebook at de hadde forlovet seg.

- Det kan godt hende vi finner de største øyeblikkene heretter med å være en liten kjernefamilie på Torshov. Vi har ikke noe å bevise for noen, og vi trenger ikke gå å tråkke i egne gamle spor. Jeg synes det kan være skremmende hyggelig å bake pizza en fredag kveld. Men jeg tror nok vi kommer til å ha hele spillet, livet og hverdagen åpen, har Cecilie tidligere sagt om sitt nye liv til VG Helg.

LES OGSÅ: Cecilie Skog er gravid