I SORG: TV-stjernen Leah Remini mistet sin yngre halvsøster på nyttårsaften. Stephani Remnini døde av kreft, kun 35 år gammel. Her er «Kongen av Queens»-skuespilleren avbildet med komiker Bill Engvall i forbindelse med en «Dancing with the Stars»-innspilling i høst. Foto: FameFlynet
I SORG: TV-stjernen Leah Remini mistet sin yngre halvsøster på nyttårsaften. Stephani Remnini døde av kreft, kun 35 år gammel. Her er «Kongen av Queens»-skuespilleren avbildet med komiker Bill Engvall i forbindelse med en «Dancing with the Stars»-innspilling i høst. Foto: FameFlynetVis mer

Mistet søsteren på nyttårsaften

«Kongen av Queens»-stjernens halvsøster gikk bort 35 år gammel.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Leah Remini (43), mest kjent fra komiserien «Kongen av Queens», fikk en tung start på det nye året.

På nyttårsaften mistet hun nemlig halvsøsteren sin, Stephani Remnini. Det melder Life & Style.

Det var Leahs andre søster, Nicole Bella Remini, som annonserte den triste nyheten på sin Twitter-profil.

«I dag mistet vi vår 35 år gamle søster til kreften. Vær så snill å vurdere å donere på hennes vegne», twitret hun - og linket til organisasjonen Stand Up 2 Cancer, der man kan gi penger til bekjempelse av kreftsykdom.

På organisasjonens nettside forteller Nicole om de siste levedagene til hennes og Leahs yngre søster.

GOD STØTTE: Leah finner sikkert trøst hos ektemannen Angelo Pagan etter halvsøsterens bortgang. Her er paret avbildet på ball i 2010. 
 Foto: Stella Pictures
GOD STØTTE: Leah finner sikkert trøst hos ektemannen Angelo Pagan etter halvsøsterens bortgang. Her er paret avbildet på ball i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

«De siste ukene var hun i fornektelse og fortalte meg at det gikk bedre med henne og at jeg ikke trengte å besøke henne. Jeg tror innerst inne at hun egentlig ikke ville at vi skulle se henne svak», skriver hun på «teamsiden» til sin avdøde søster.

Teamet har som mål å samle inn drøyt 30.000 kroner til kreftsaken innen utgangen av året.

Stephani Remini var syk en tid før hun døde. Hun fikk først påvist en hjernesvulst. Deretter kjempet hun mot lungekreft i stadium 4. Så sent i sykdomsforløpet er det ikke mulig å operere og man kan kun få livsforlengende behandling, ifølge Helsebiblioteket.

Leah Remini har foreløpig ikke selv uttalt seg om halvsøsterens tragiske bortgang.

LES OGSÅ: Både Vinnie Jones og kona rammet av kreft