TOK TIL TÅRENE: Carmen Electra ble tydelig beveget da hun fortalte kanalen OWN om de ti dagene i 1998, da hun mistet både søsteren sin og moren. Foto: OWN
TOK TIL TÅRENE: Carmen Electra ble tydelig beveget da hun fortalte kanalen OWN om de ti dagene i 1998, da hun mistet både søsteren sin og moren. Foto: OWNVis mer

Mistet søsteren og moren i løpet av ti dager

«Baywatch»-stjernen Carmen Electra brøt sammen i tårer, da hun avslørte sin dramatiske familiehistorie.

SEOGHØR.NO: På 90-tallet ble Carmen Electra verdensberømt gjennom TV-serien «Baywatch», takket være rollen som livredderen Leilani McKenzie.

Men de dramatiske situasjonene hennes rollefigur opplevde foran kamera, er ingenting mot det Carmen har opplevd i sin egen familie.

BIKINI-DRONNING: Carmen Electra har passert 40, men har fotsatt en kropp som setter sine yngre modellrivaler i skyggen.
BIKINI-DRONNING: Carmen Electra har passert 40, men har fotsatt en kropp som setter sine yngre modellrivaler i skyggen. Vis mer

I et intervju med TV-kanalen OWN forteller hun om hvordan hennes verden ble snudd på hodet, da hun opplevde å miste sin søster Debbie og moren Patricia i løpet av ti dager.

Søsteren Debbie døde av et hjerteinfarkt, mens moren ble gradvis dårligere etter at legene oppdaget en hjernesvulst.

Carmen sier hun aldri vil glemme dagen da hun fikk den rystende beskjeden om morens kreftsykdom.

Fikk telefon på jobben

Skuespilleren  var 26 år gammel og jobbet med sin første film, da hun fikk en uventet telefon.

- En slektning ringte og sa «moren din er på sykehuset». Da jeg kom hjem var alle stille. På det tidspunktet kunne hun hverken gå eller snakke. Vi sa til henne «mor, det er på tide å slippe taket».

Carmen må flere ganger tørke tårene under intevjuet og avslører at livet hennes ikke har vært det samme etter morens bortgang i 1998.

- Livet mitt ble forandret, men ikke på en god måte.

Carmen Electra stjal showet på badestranda - se video:

LES OGSÅ: Bekrefter brudd med Carmen Electra