Helen Mirren og Taylor Hackford:

Mistet sønnen

- Rio var den beste.

SØRGER: Taylor Hackford og Helen Mirren åpner seg om tapet av sønnen Rio Hackford. Her er de alle tre avbildet i 2007. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB
SØRGER: Taylor Hackford og Helen Mirren åpner seg om tapet av sønnen Rio Hackford. Her er de alle tre avbildet i 2007. Foto: Alex Berliner/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden gikk skuespiller Rio Hackford bort, bare 51 år gammel. Hans bortgang har etterlatt familie og fans i sorg, og nå snakker hans nærmeste ut om tapet.

Rio er sønn av filmregissør Taylor Hackford (77) og stesønnen til skuespiller Helen Mirren (76). Stjerneparet har vært gift siden 1997.

- Livet hans viste oss hvordan vi kan leve i raushet og fellesskap. Han delte livets reise med så mange som nå sørger over ham og samtidig feirer at de fikk kjenne ham, sier de i en uttalelse til People.

DØDE: Rio Hackford med stemoren Helen Mirren i 2015. Foto: Jim Smeal/REX/NTB
DØDE: Rio Hackford med stemoren Helen Mirren i 2015. Foto: Jim Smeal/REX/NTB Vis mer

Kreft

Videre forteller ekteparet at sønnen gikk bort etter å ha kjempet mot en agressiv og sjelden form for kreft, uveal melanom.

Ifølge Lommelegen er uveal melanom føflekkreft i øyet.

- Vi ber alle som leser dette om å få øynene sine sjekket minst en gang i året, noe som kan redde deres kjære fra denne kreften, fortsetter paret.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

I sorg

I ettertid av 51-åringens bortgang har en rekke kjente mennesker sendt sine kondolanser. Blant dem Vince Vaughn (52), som spilte mot Rio i «Fred Claus» og «Swingers».

Vaughn beskriver skuespilleren som «så lojal og morsom man kan være».

- Rio var den beste. Virkelig en for seg selv, sier stjerna ifølge People.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

LES OGSÅ: Mistet foreldrene:- Hadde ingen anelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer