Jason Biggs og Jenny Mollen:

Mistet sønnen på hodet - havnet på akutten

- Mine tanker går til alle foreldre som noen gang vil befinne seg i en lignende situasjon.

HAVNET PÅ SYKEHUS: Skuespiller Jason Biggs og kona Jenny Mollen opplevde alle foreldres mareritt, da sistnevnte mistet sønnen på hodet og forårsaket brudd i skallen. Her er de avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix
HAVNET PÅ SYKEHUS: Skuespiller Jason Biggs og kona Jenny Mollen opplevde alle foreldres mareritt, da sistnevnte mistet sønnen på hodet og forårsaket brudd i skallen. Her er de avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Jason Biggs (40), kjent fra blant annet «American Pie»-filmene, og kona Jenny Mollen (39), har den siste tiden gjennomgått alle foreldres store mareritt.

Den siste uken har nemlig parets fem år gamle sønn, Sid, vært innlagt på akutten grunnet brudd i skallen.

Det skriver Mollen i et innlegg på Instagram, der hun samtidig forteller at årsaken til skallebruddet er at hun selv mistet sønnen på hodet i gulvet.

- Takk Gud for deg

I innlegget takker hun alle som har vært involvert i sønnens behandling på sykehuset.

«Lørdag kveld mistet jeg sønnen min på hodet, noe som forårsaket et brudd i skallen og at han havnet på intensiven. Jeg vil for alltid være takknemlig til Lenox Hill sykehus for deres umiddelbare hjelp og behandling. Takk til alle sykepleiere, nevrologer, barneleger, LIS-leger, ansatte i kafeteriaen og alle de modige kvinnene som holder besøkende-toalettet rent».

Hun skriver videre at den siste uken har vært traumatisk, men at sønnen nå er kommet hjem og gradvis er på bedringens vei.

Hun takker også ektemannen i innlegget, og gir trøstende ord til andre foreldre som måtte ende i en lignende situasjon.

«Jason. Takk gud for deg, Takk gud, takk gud, Takk gud ... Mine tanker går til alle foreldre som noen gang vil befinne seg i en lignende situasjon. Dere er ikke alene», avslutter hun i innlegget.

I tillegg til deres fem år gamle sønn, har paret også lillebror Lazzlo (1), som kom til verden i 2017.

Kjøpte prostituert

Biggs ble stjerne over natten etter at han fikk rollen som den sexfrustrerte unggutten Jim Levenstein i «American Pie»-filmene. Siden har han vært å se i flere filmer, og har også en rolle i tv-serien «Orange Is the New Black».

«AMERICAN PIE»: Jason Biggs hadde rollen som den sex-frustrerte unggutten Jim Levenstein i «American Pie»-filmene. Foto: NTB Scanpix
«AMERICAN PIE»: Jason Biggs hadde rollen som den sex-frustrerte unggutten Jim Levenstein i «American Pie»-filmene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2008 giftet han seg med skuespiller og forfatter Jenny Mollen. Rett etter bryllupet uttalte Biggs at de hadde bapyplanene klare.

- Nå vil jeg putte en baby i magen hennes.

Det gikk likevel nesten seks år før paret fikk sitt første barn. I mellomtiden skapte paret overskrifter av helt andre årsaker. I 2011 overrasket nemlig Mollen med å leie inn en prostituert til ektemannen for å sprite opp sexlivet.

Det skrev hun selv i et blogginnlegg publisert på det tidligere nettstedet «The Smoking Jacket», som var eid av Playboy.

«Ektemannen min og jeg skaffet oss en hore. Jeg håper at med mindre du er en syk, fordervet, utsvevende person, så er ikke dette den typen nyhet du hører om hver eneste dag».

TOBARNSFORLDRE: Paret giftet seg i 2008 og har to barn sammen. Her er de avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSFORLDRE: Paret giftet seg i 2008 og har to barn sammen. Her er de avbildet i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Innlegget vakte oppmerksomhet, og Biggs valgte i ettertid å kommentere valget på følgende måte:

- Jeg kommer aldri til å se på det vi gjorde som en «big deal». Det er en av de morsomste tingene Jenny og jeg har gjort sammen noensinne, fortalte Biggs til New York Daily News, og la til:

- Vi bryr oss ikke om at folk dømmer oss fordi vi leide inn noen. Vi har gode verdier, så drit og dra! Vi er overrasket over at folk reagerer på det. Slapp av og få pinnen ut av rumpa, folkens.

LES OGSÅ: «Ingen» visste at de var forlovet - nå er de gift!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer