Nick Cannon:

Mistet sønnen: - Holder meg våken om natten

Nick Cannon angrer på at han ikke tilbrakte nok tid med sønnen Zen.

ANGRER: Nick Cannon åpner seg om angeren etter å ha mistet sin yngste sønn. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB
ANGRER: Nick Cannon åpner seg om angeren etter å ha mistet sin yngste sønn. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember i fjor delte rapperen Nick Cannon (41) den triste nyheten om at hans yngste og syvende barn, Zen, hadde gått bort. Den lille gutten døde av hjernesvulst, fortalte faren, ifølge blant andre TMZ.

Ifølge TMZ fortalte Cannon at han og Zens mor Alyssa Scott tilbrakte guttens siste tid i California. De tok turen til stranden hvor han holdt sønnen for siste gang.

Zen gikk bort kort tid etter, bare fem måneder gammel.

- Tung anger

I Cannons talkshow med navn «The Nick Cannon Show» deler rapperen et klipp fra en podkastsamtale med Dr. Laura Berman. I klippet åpner han seg om sorgen etter sønnens død, og angeren på at han ikke tilbrakte mer tid med Zen. Det skriver blant andre Independent.

- En ting som holder meg våken om natten, er denne tunge, tunge angeren om at jeg ikke brukte nok tid, som jeg virkelig ville, med Zen, deler stjernen åpenhjertig.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Rapperen venter for tiden sitt åttende barn. I tillegg til hans ti år gamle tvillinger med sangeren Mariah Carey (51), er Cannon også far til Golden (4), Powerful Queen (1) med Brittany Bell (34)og tvillingene Zion Mixolydian og Zillion Heir (8 md.) med Abby de la Rosa.

Å ha barn på rundt samme alder, men ikke bo sammen med dem og i tillegg ha et travelt liv, synes rapperen er stressende. Han innrømmer at han føler seg skyldig som ikke er sammen med dem hver dag.

Cannon forklarer videre at barna lengter etter mer enn det han kan gi dem.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg bærer med meg en ryggsekk av skyldfølelse, men jeg vet i det minste at jo hardere jeg jobber, jo lettere blir det å takle skyldfølelsen, sier Cannon.

På spørsmål om når han føler seg mest skyldig, svarer 41-åringen følgende:

- Når jeg ikke jobber og tilbringer tid med en ung dame tenker jeg: «jeg har et hus fullt av barn».

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram meldte Teigen selv at de hadde mistet barnet. Vis mer

Synger om eksen

Cannon var i vinden da han fra 2008 til 2014 var gift med Mariah Carey. Sjubarnsfaren kan fortelle at han og ekskona samarbeider godt om tvillingene Monroe og Moroccan Scott.

På valentinsdagen 14. februar slapp Cannon låten «Alone», der han synger om Carey. Det fortalte han selv på talkshowet sitt onsdag, ifølge Complex.

Det skal likevel ikke være et forsøk på å vinne ekskona tilbake, men å ta ansvar for hvordan han behandlet henne da de var et par.

- Jeg var i den best tenkelige situasjonen med drømmejenta mi, og jeg rotet det til. For å være åpen og sårbar, så handler sangen egentlig ikke om å få henne tilbake. Den handler om å ta ansvar for hva jeg gjorde som en mann og eie mine feil, og uttrykke det gjennom en sang.

HARDT UT: Popstjernen Mariah Carey husker godt da hun var på besøk hos Ellen DeGeneres i 2008. Hun ser ikke tilbake på besøket med glede, og gikk hardt ut mot talkshowverten. Bilder fra TV3. Vis mer

LES OGSÅ: Avslører farens siste melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer