Michael Madsen:

Mistet sønnen (26)

Skuespilleren mistet brått sønnen Hudson Lee Madsen.

MISTET SØNNEN: Hollywood-skuespiller Michael Madsens familie bekrefter at de har mistet et kjært medlem. Foto: REX/NTB
MISTET SØNNEN: Hollywood-skuespiller Michael Madsens familie bekrefter at de har mistet et kjært medlem. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Michael Madsen (64) har spilt i storfilmer som «The Hateful Eight», «Kill Bill» og «Reservoir Dogs», og er et velkjent fjes for fansen til stjerneregissør Quentin Tarantino.

Tirsdag ble det kjent at Madsen går gjennom det verste man kan oppleve som forelder.

Sønnen hans Hudson Lee Madsen (26) er gått bort. Det bekrefter en representant for skuespilleren og familien hans overfor Metro.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

- Vi er knust og overmannet av sorg og smerte over tapet av Hudson, lyder familiens uttalelse.

- Hans minne og lys vil bli husket av alle som kjente og elsket ham, sier de videre.

Familien ber om respekt for privatlivet når de sørger. Det er foreløpig ikke kommet en offisiell dødsårsak. Hudson var også gudsønnen til Tarantino.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Hudson Lee Madsen bodde på Hawaii sammen med kona Carlie. Han har tidligere vært utstasjonert i Afghanistan av det amerikanske forsvaret.

Michael Mason har også barna Christian (31), Max (27), Calvin (25) og Luke Ray (16).

LES OGSÅ: Sønnen (18) revet bort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer