«Real Housewives»-Slade Smiley:

Mistet sønnen (22)

- Vi er helt knust.

DØDE: Grayson Smiley-Arroyo (midten) døde søndag kveld. Her med far Slade Smiley og stemor Gretchen Rossi. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØDE: Grayson Smiley-Arroyo (midten) døde søndag kveld. Her med far Slade Smiley og stemor Gretchen Rossi. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Grayson Smiley-Arroyo, sønnen til «Real Housewives»-stjernen Slade Smiley (49), er død. Han ble bare 22 år gammel. Det melder People.

Det tragiske dødsfallet ble bekreftet både av guttens mor, Michelle Arroyo, og stemor Gretchen Rossi (44).

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

- Veldig uventet

Michelle delte den hjerteskjærende nyheten på sin egen Instagram mandag kveld, og fortalte samtidig at sønnen hadde gått bort kvelden i forveien.

«Det var veldig uventet», innledet moren.

Grayson ble diagnostisert med hjernekreft i 2006, bare tre dager etter at han hadde fylt seks år. Ifølge Michelle skal sønnen fortsatt ha slitt med andre helseproblemer, men at han hadde det mye bedre. Så fikk han hjertestans da han var hjemme.

«Jeg utførte brystkompresjoner for å få det i gang til ambulansepersonellet ankom og tok over. Da han dro til sykehuset så han bra ut og pustet selv, men hjertet stoppet igjen på sykehuset, skrev hun videre.

«Jeg har ikke alle svarene nå, men jeg vet at de siste månedene med feber, infeksjon og lavt kalium mest sannsynlig gikk hardt utover hjertet til gutten min. Jeg er fortsatt i sjokk».

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

- En kriger

Også stemor Gretchen hadde samlet sammen en rekke minneverdige bilder av forloveden og stesønnen opp gjennom åra, som en hyllest til gutten.

«Det rasjonelle i oss visste at denne dagen kunne komme, men hjertene våre holdt alltid fast i håpet om at denne dagen aldri ville bli virkelighet».

«Vi er helt knust og fylt av sorg etter tapet av Gray. Grayson Arroyo-Smiley var et så spesielt menneske. Han var en engel på denne jord og en utrolig kriger … en kriger som ingen noen gang har sett før. Han kjempet hver dag mot smertene og ubehaget for å finne glede i de minste ting. Han sang, danset og lo til tross for omstendighetene».

Realitystjernen poengterte videre at de er takknemlige for alt de lærte av Grayson og at de kommer til å savne han inderlig.

«Dette er ikke farvel, men heller et 'vi ses snart, lille mann' … Vi elsker deg Grayson. Du vil for alltid være i våre hjerter».

Gretchen var en del av «Real Housewives of Orange County» frem til 2013. Hun forlot serien da hun ville fokusere mer på det å bli mor. Det skulle derimot vise seg å ikke være så lett, og det tok seks år før hun og forloveden kunne ønske datteren Skylar (3) velkommen til verden.

ÅPENHJERTIG: Martin Lepperød åpnet seg om sin kreftsyke søster i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/ TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: - Han våknet uten å kunne puste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer