Tony Baker:

Mistet sønnen (21) - to andre også drept

Tre unge mennesker ble tilfeldige ofre da tragedien inntraff.

I SORG: Komiker og skuespiller Tony Baker mistet sin 21 år gamle sønn denne uken. Nå minnes han sønnen. Foto: Skjermdump Instagram
I SORG: Komiker og skuespiller Tony Baker mistet sin 21 år gamle sønn denne uken. Nå minnes han sønnen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Tirsdag denne uken kom den knusende nyheten om at tre unge mennesker ble drept i en bilulykke i Burbank i California.

Ofrene er Cerain Baker (21), Jaiden Johnson (20) og Natalee Moghaddam (19). Førstnevnte er sønnen til komiker og skuespiller Tony Baker (44), blant annet kjent fra den Oscar-vinnende filmen «Whiplash», skriver People.

Komikeren minnes nå sin eldste sønn, etter å ha fått den grusomme beskjeden.

Kjørte om kapp

Ifølge politiets pressemelding skal de tre unge personene, pluss en ikke navngitt person, ha blitt kastet ut av en Volkswagen da bilen ble truffet av to andre biler, som tilsynelatende var midt i et gaterace. De tre avdøde var ikke en del av kappløpet.

Komikerens sønn og hans to venner døde som følge av hodeskader, mens den fjerde personen i bilen ble påført alvorlige skader og fraktet til sykehus.

BILULYKKE: Det var lenge stille fra Kevin Hart etter at han var involvert i en dramatisk bilulykke i september. Nå har den populære komikeren og programlederen endelig delt en video om helsetilstanden. Video: Rød løper Vis mer

De to andre bilene, en Kia og en Mercedes Benz, skal ha «kjørt i nordgående retning i høy fart gjennom flere kvartaler, og så ut til å kjøre om kapp», ifølge politiet.

Emil Brimway, sjef for politiet i Burbank, forteller til ABC7 at han gjennom sin nesten 20 år lange karriere aldri har vært vitne til et så alvorlig krasj.

To av bilene tok blant annet fyr etter den alvorlige ulykken.

Føreren av Kiaen ble alvorlig skadet, men er for øyeblikket stabil. Føreren og passasjeren i Mercedesen forlot stedet uskadet, etter å ha snakket med politietterforskere.

Politiet etterforsker fremdeles hendelsen, men det er foreløpig ingen siktede i saken.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

- Bølger av sorg

Cerains far, komiker Tony Baker, forteller til NBC Los Angeles at nyheten om sønnens død føles uvirkelig.

- Det føles ikke som det er ekte. Vi får bølger av sorg. Vi gråter ukontrollert, før det er tilbake til vanlige samtaler.

21-åringens bror, Cencere Baker, uttaler til samme kanal at broren var en fyr som alle elsket. Cerain Baker var musiker, og spilte tidligere amerikansk fotball i Burbank.

- Vi gikk på skole sammen. Jeg er bare et år ynge. Du kunne se tydelig at alle elsket ham, sier broren.

- Alle som møtte ham kan fortelle dette - vi kalte ham ordføreren av Burbank da han vokste opp. Han kunne virkelig føre en samtale med alle, forteller 21-åringens mor, Cherie Whitehead.

Onsdag samlet nære og kjære seg ved ulykkesstedet for å minnes de tre som mistet livet.

LES OGSÅ: «Sommerhytta»-Jone overlevde alvorlig bilulykke: - Englevakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer