Katrine Lunde:

Mistet sitt ufødte barn

- Vi er lei oss for at vi mistet det ufødte barnet vårt, sier Katrine Lunde.

PRIVAT SORG: Katrine Lunde har mistet sitt ufødte barn. Det kommer frem i en pressemelding fra Håndballforbundet. Foto: NTB
PRIVAT SORG: Katrine Lunde har mistet sitt ufødte barn. Det kommer frem i en pressemelding fra Håndballforbundet. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det skriver Håndballforbundet i en pressemelding:

Bakgrunnen er at Silje Solberg har avlagt ny, positiv test på COVID-19, og mister starten av mesterskapet. I pressemeldingen kommer det fram at Katrine Lunde slutter seg til EM-troppen neste uke.

Lunde meldte i utgangspunktet forfall til mesterskapet på grunn av en graviditet.

Dessverre har hun og mannen Nikola Trajkovi mistet det ufødte barnet. Fra før har de datteren Atina (5).

- Vi er lei oss for at vi mistet det ufødte barnet vårt, og hadde virkelig sett fram til å bli en større familie. Dessverre gikk det ikke denne gangen. Jeg har trent bra etter at dette skjedde, og har stilt meg til disposisjon for EM-troppen. Planen er at jeg reiser til Danmark og slutter meg til laget når jeg har gjennomført det nødvendige testregimet. Jeg gleder meg virkelig til å være sammen med lagvenninnene i EM og i førjulstiden, sier Katrine Lunde i pressemeldingen.

TRIST: Thorir Hergeirsson. Foto: NTB
TRIST: Thorir Hergeirsson. Foto: NTB Vis mer

- Vi synes alle det er trist at Katrine og Nikola mistet barnet sitt, og gir dem vår støtte i denne situasjonen. Katrine har trent bra hjemme i Kristiansand, og får ytterligere en uke med god trening sammen med reservene/rekruttlandslaget kommende uke, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson.

Lunde vil først være aktuell til den tredje kampen i mesterskapet, og det er derfor ventet at en keeper til vil bli tatt ut. I utgangspunktet var det Silje Solberg og Emily Stang Sando som skulle stå i EM-buret for Norge.

Dagbladet har vært i kontakt med Håndballforbundet, som opplyser at Lunde ikke vil si noe mer på nåværende tidspunkt.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

Ny test

For Silje Solbergs del betyr den positive testen at hun ikke kan spille den første uken av mesterskapet. Spillere må vise til en negativ PCR-test før før de kan komme inn i Danmark.

- Formen og kroppen kjennes bra, men dessverre testet jeg positivt igjen. Det er jeg selvsagt veldig lei meg for, fordi det kribler i magen etter å spille EM. Men i dette tilfellet er det ikke opp til meg, annet enn å håpe at neste ukes test er negativ, sier Silje Solberg i pressemeldingen.

LES OGSÅ: - Det var ikke mulig å forberede seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer